Kihagyhatatlan akciókkal vette kezdetét a Steam idei utolsó nagy akciója, a Steam Téli Vásár.

A Valve kegyetlenül a Szenteste küszöbére időzítette az idei esztendő utolsó, de veszettül nagy Steames leárazását, a Steam Téli Vásárt. A év utolsó akciójában pedig tucatjaival találunk kihagyhatatlan ajánlatokat, ami bizony azt jelenti, hogy a PC-s játékosok az ünnepi leállásban nem nagyon fogják látni a napot.

A Steam Téli Vására december 22-től egészen január 5-ig tart majd.

A leárazásban olyan játékok kaptak helyet, mint 2021 egyik legjobbja, a Deathloop, amit féláron 11.000 forintért lehet bezsákolni, vagy a játéktörténelem első és egyetlen irodalmi Hugo-díjas alkotása, a Hades, amit mindösszesen 5000 forintért meg lehet vásárolni.

Emellett fillérekért (értsd. 3000 forint alatt) beránthatjuk a Metro Exodust, az Ori and the Will of the Wisps nevű csodát, a Mortal Kombat 11-et, a Resident Evil VII-et, a Middle Earth: Shadow of War-t, a Dragon Ball FighterZ-t, a slay the Spiret, A Bioshock Infinitet, a Black Mesát, a 2016-os Doomot, és még nagyon sok mást.

Az akciókat a Steam oldalán találjátok hiánytalanul, és nagyon nem érdemes kihagyni!

Emellett az Epic Games Store ünnepi akciójáról sem érdemes megfeledkezni, hiszen a Steam konkurenciája naponta ajándékozza meg a játékosokat jobbnál jobb ingyenes alkotásokkal. A konzolos játékosoknak sem érdemes csüggednie, hiszen mind PlayStation-ön, mind pedig Xboxon megkezdődött a Steamhez hasonló évi utolsó jóárasítás.

Akciófigyelő: Ingyenes a kacsa és a disznó taktikus kalandjai az Epicen

 

https://leet.hu/xmas/

×