Túlbuzgó lehet a játék által használt EAC.

A Battlefield a novemberi kiadása óta folyamatos lejtmenetben van. A fejlesztők igyekeznek a kezdeti hibákat kijavítani a folyamatosan érkező frissítésekben, de még hosszú hónapok kellhetnek ahhoz, hogy olyan állapotban legyen a játék, ahogy azt a felhasználók szerették volna. Könnyen lehet, hogy akkora már olyan játékosok is kiábrándulnak a Battlefield 2042 világából, akik a fejlesztőkben bízva előrendelték a címet jóval a kiadása előtt.

Ártatlan felhasználókat büntet a játék az utóbbi napokban!

December 14-én valamit változtathattak a fejlesztők a játék védelmével kapcsolatban. Ekkortól kezdtek el megszaporodni az olyan felhasználói visszajelzések, melyek arról szóltak, hogy jogtalanul tiltották ki őket a Battlefield szervereiről. Pár nappal később már a Battlefield leakek királya, Tom Henderson is felhívást intézett Twitterren azzal kapcsolatban, hogy írjanak neki azok a játékosok, akik áldozatul estek a játék túlzó védelmének.

A BF 2042 az EAC (Easy Anti-Cheat) megoldását használja, mely a múltban többször is harapott teljesen ártatlan szoftverekre. A felhasználók most azt próbálják kideríteni, hogy melyik alkalmazás lehet a hunyó ezúttal, ám erre még a bejegyzés megszületésének pillanatában nem sikerült rájönni senkinek. Reméljük a fejlesztők hamar reagálnak a problémára, ha valóban jogtalan kitiltásokról beszélhetünk.

https://leet.hu/samsung/

×