Szomorú dolog, hogyha rájövünk, mi is az aktuális FIFA Promo lényege és utána észrevesszük, hogy az EA alaposan összezavart minket.

A különböző Promo események mindig is az Ultimate Team kulcsfontosságú részét képezték, és ez alól a FIFA 22 sem kivétel. Rengeteg régi kedvencet láttunk már visszatérni idén, de az EA már a 2021-es évben is számos új eseménnyel állt elő a FIFA 22-vel játszók számára.

A FUT Versus a legújabb, új promóció, a Freeze új változata, amely annyira népszerű volt a FIFA 21-ben. Az ötlet alapja az, hogy több játékos is kapott 2 változatot, a Fire-t és Ice-t, amelyeknek különböző erősségei és gyengeségei vannak. De most, hogy mindkét csapat kikerült, a közösség negatívan reagált az eseményre. A rajongók a Versust értelmetlennek és pontatlannak minősítették, valamint azzal vádolták az EA-t, hogy elrontotta a kiadott kártyákat.

Nos, valóban úgy tűnik, hogy hiba történt a lapokkal. A játékosok azt a tájékoztatást kapták, hogy a Versus esemény összeütközteti majd az 5* Skill Moves-t az 5* Weak Foot-al. Ez azonban nem így történt. Valójában csak kevés lap esetében láttunk fejlesztést a 2 értékben, az első változathoz képest szinte soha nem történik meg az inverz értékváltozás, az ellenkező statisztikát illetően.

 

Például Fire Rashford öt csillagos képességekkel és három csillagos gyengébbik lábbal rendelkezik, mint az alapkártyája. De az Ice-verziója, amelyről azt feltételeznénk, hogy a lábfeje maximálisan gyenge, ezeken a területeken pontosan ugyanazt a statisztikát tartalmazza. Valójában az egyetlen kártya, amely beváltotta a kezdeti ígéretet, a Christain Pulisic SBC. Ez arra késztette a játékosokat, hogy megkérdőjelezzék, az EA miért nem foglalkozott a problémával. A legdöbbenetesebb pedig az, hogy az EA határozottan cáfolja az állítást, amivel egyértelművé válik, hogy alaposan át lettünk verve.

A frissítésekkel kapcsolatos problémáknak és az egyes lapok változatosságának hiányának köszönhetően a Versus a FIFA-sorozat mélypontjaként lett megjelölve.

„A Numbers Up és a Versus a rossz promóciók Ronaldója és Messije.”

Bár a játék még csak néhány hónapja jelent meg, úgy tűnik, hogy a közösség már most elégedetlen a FIFA 22 tartalmának eddigi megjelenésével. A Rulebreakers egyértelműen kiemelkedett, de a különleges eseményeknek nem sikerült azt elérni, amit a FUTMAS és a Scream esetében összehoztak. Nem hiába hiányolták sokan ezeket a Promo-kat.

Vajon mikor fog az EA rájönni, hogy idén hibát hibára halmoz?

 

Forrás: www.dexerto.com

 

Ezt olvastad már?

Courtois, Barella és Sterling – Nagyot szól a Team of the Week 13!

×