Tegnap este megérkezett a FIFA 22-be az idei első Icon Swaps, rengeteg megszerezhető játékossal és további jutalmakkal. Mi most segítünk a leghatékonyabb megvalósításban.

Tegnap este megérkezett az idei év első Icon Swaps eseménysorozata. A tavalyihoz képest nem történt változás a feladatok teljesítésében, továbbra is Objective-ek segítségével szerezhetünk Token-eket, az SBC küldetések abszolválásához.

Első körben 9 Token-t szerezhetünk meg december 15. és január 10. között, majd ezt követően további 9 fog érkezni február 7-el bezárólag. Nyilván mindenki a legmegfelelőbb és leghatékonyabb módon szeretné felhasználni ezeket, hiszen a 18 db megszerezhetőn kívül többet nem ad sajnos a játék, így nem sok esélyünk van okosan dönteni.

Mi most elhoztunk nektek egy olyan lehetőséget, aminek segítségével a 18 különleges „zseton” úgy kerülhet felhasználásra, hogy abból teljes egészében a maximumot hozhatjátok ki. A Twitter-en jelen lévő Hamz nevű tartalomgyártó hozott létre egy listát, amiben az összes létező kombináció jelen van, aminek segítségével hiánytalanul megvalósítható bármelyik lehetséges kombináció. Íme a lista:

Igazából most már nincs is más dolgotok, mint belemerülni az Icon Swaps Objective-ek darálásába, hogy minél több Token-t tudjatok bezsebelni, majd pedig ezeket már csak hasznosan kell felhasználni! Mi drukkolunk!

Ti miket/kiket szeretnétek kiszedni?

 

Ezt olvastad már?

Bréking! – Leállt a Next Generation jutalomosztás!

×