Úgy tűnik, hogy a vizuális hibák áradata nem ért még véget a frissítésekkel sem, sőt a betonon több nyomot hagyunk, mint a fűben.

Az elmúlt időszakban a Battlefield 2042 fejlesztők egyre több időt töltenek azzal, hogy javítsák a játékot. Amellett, hogy nemrég érkezett egy új játékmód (64 Player Conquest és Breakthrough konzolokon), valamint egy hibajavításokkal teli 3.1-es update, nem teljesen tökéletes a játék. Erre jó példa a következő hiba is,

ami a vesztünket okozhatja.

Ahogy azt egy játékos a Redditen megosztotta, a lépésekkel, egészen pontosan a lábnyomokkal is óriási gond van a Battlefield 2042-ben. Most ne beszéljünk arról, hogy lenézve olyan a karakterünk, mintha egy Michael Jackson koreográfiát mutatna be, szépen hátra dőlve. A lábnyomokon különös helyen hagynak nyomot. A videóban is jól látszik, hogy a betonon igen jól látható nyomot hagyunk, ami bizony segít leleplezni minket, hogy hol is jártunk. Az érdekesség az, hogy eközben a füvön, ahol indokoltabb lenne, egyetlen lábnyom sem látszódik.

TIL you leave footprints on solid slabs of rock but not on grass
byu/Alex_le_t-rex inbattlefield2042

Ez persze csak az egyik olyan hiba a Battlefield 2042-ben, mely még nem került javításra. Reméljük, hogy a jövőben minden hasonló dolog helyre kerül. Addig is vigyázzatok, mert mindenhol friss a beton. Nehogy beleragadjatok!

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Ingyenesen berántható a világ egyik legjobb platformer játéka

 

 

https://leet.hu/xmas/

×