A Ubisoft nem tud leállni a remekművek osztogatásával, most például az egyik legjobb platformer játékot adják teljesen ingyen, ami valaha készült.

Tovább folytatódik a Ubisoft szülinapi partija, ami a játékosok számára csupa-csupa meglepetéssel van tele. Tegnap délutánig bezárólag például az egyik legjobb történelmi városépítős stratégiát adták teljesen ingyen, de mivel a francia kiadó nagyon nem szeretné, hogy így az ünnepi leállás közepette unatkozzunk (bár az ingyen Anno mellett nehéz), ezért egy újabb remekművet adnak ajándékul.

Ez a játék pedig a valaha készült egyik legjobb platformer-sorozatnak a valaha készült egyik legjobb darabja, egészen konkrétan a 2010-es Rayman Origins. 

A Rayman Origins minden, amiért igazán rajongani lehet nem csak a kult-klasszikus játékért, hanem úgy cakkumpakk a műfajért. Csodálatos látványvilág, zseniális, tanítani való játékmenet, aranyos és szerethető karakterek, remek pályadizájn, melyeket nem mellesleg az eredeti alkotó,  Michel Ancel hozott tető alá. Kicsiknek és nagyoknak szinte kötelező darab, kihívás is van benne bőven, azoknak pedig mindenképp ajánlott, akik nem túlzottan kedvelik az oldalnézetes futkározásokat.

Ez pedig most teljesen ingyen van, amit a Ubisoft Connecten lehet a játéktárunkhoz adni egészen december 22-ig bezárólag. Nem is lehet eléggé nyomatékosítani, hogy mennyire megéri, hiszen ennél jobbat a zsánerben ritkán, pont ilyet pedig a közvetlen folytatásán kívül nem is találunk.

Erről az akcióról sem érdemes lemaradnod:

Akciófigyelő | Ingyen beránthatod az egyik legkirályabb szamurájos játékot

 

https://leet.hu/xmas/

×