Az Epic Games Store-ban kaparinthatjuk meg.

Az elmúlt időszakban az Epic Games több alkalommal is adott ingyen outfiteket a játékosoknak. Talán az első ilyen alkalom az egyik karácsonyi event (Winterfest) volt, azóta pedig több alkotás is követte őket a sorban. Legutóbb az Refer-A-Friend promóció keretein belül szerezhettünk meg egy csomagot. Ezen kívül a különféle kupákon is nyerhettünk kinézeteteket, ám meglehetősen limitált számban.

Újabb Epic Store exkluzív skint kaparinthatnak meg a játékosok!

 

A fenti, Blizzabelle névre hallgató skint ismét a PC-s Epic Games Store applikáción belül húzhatjuk be. Nem kell hozzá sem extra küldetés, sem valódi pénz elköltése. Papíron így a PlayStation, Xbox, Nintendo és mobil játékosok is kiesnek, ha nem rendelkeznek számítógéppel.

A fentire megoldás lehet egy ismerős megkérése, aki az Epic Games fiókunkba belépve megcsinálja a pár másodperces műveletet. A promóció december 16-án startol el és egészen január 6-ig tart majd, így bőven lesz idő beaktiválni az ajándékot. Ezen kívül további 2 outfitre is számíthatunk a Winterfest 2021 keretein belül, reméljük az Epic Games felfedi a pontos részleteket azokkal kapcsolatban is.

https://leet.hu/samsung/

×