Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Rockstar Games a Bully folytatásával nyerne magának egy kis időt a GTA 6-ig, aminek mi csak örülni tudunk.

A napokban a Rockstar Games háza tájáról nem épp kellemes hírek érkeztek, melyek a Grand Theft Auto VI fejlesztésének rémes és kifejezetten kaotikus állapotáról szóltak. December 13-án azonban az egyik legnagyobb játékipari bennfentes, Tom Henderson lebegtetett meg egy olyan pletykát, amire sokan talán még jobban is rápörögnek, mint a mindhiába várt új autólopós játékra.

Henderson szavaira pedig már csak azért is érdemes odafigyelni, mert forrásai már számtalan alkalommal bizonyultak megbízhatónak. A bennfentes újságíró mindenkivel ellentétben ezúttal a stúdió egyik méltánytalanul elfeledett és elhanyagolt címéről, a Bully-ról hozott érdekes híreket.

Elméletileg a 16 éve vágyott folytatás, a Bully 2 nem csak, hogy készülőben van, de többen a játszható verzióját is látták már.

Henderson szerint eredetileg a The Game Awards-on szerették volna bejelenteni, de pár emberen (vélhetőleg újságírókon) kívül végül senki sem láthatta. Ezt a korábbi szivárogtatásaihoz hasonlóan sajnos semmivel sem tudta alátámasztani, mindenesetre egészen érdekes egybeesés, hogy a GameInformer egyik vezető munkatársa „véletlenül” kiposztolta Twitteren a Bully 2 bejelentésének közeledését. A profilja azóta teljesen priváttá lett átállítva, de mint tudjuk, az internet nem felejt.

https://twitter.com/_Tom_Henderson_/status/1470475171136000013?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1470475171136000013%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fgaming%2Fis-bully-2-in-development-cryptic-tweets-spark-major-speculation-1720180%2F

Ahogyan ilyenkor minden esetben, úgy most is fontos megjegyezni, hogy ezeket érdemes erős fenntartásokkal kezelni még akkor is, ha Henderson korábban tényleg számos alkalommal bizonyult meglepően jól értesültnek.

Mindamellett a Bully 2 bejelentése nagyon is kapóra jönne a Rockstarnak, és nem csak a balul elsült definitív GTA-k miatt. Ha ugyanis azt feltételezzük, hogy a GTA 6-ról szóló pletykák igazak, és a fejlesztők egyelőre tényleg nem tudnak mit kezdeni a játékkal, akkor a Bully folytatásával nyerhetnének egy kis plusz időt, amit az újrakiadott klasszikusokkal, illetve a közutálat tárgyává vált next-gen GTA V-tel nem feltétlenül sikerült. Bárhogyan is, ez csak a hivatalos bejelentéssel fog kiderülni, ami állítólag (ujjkeresztbe) már nagyon a nyakunkon van.

Játéktörténelem: 10 éve mutatták be minden idők egyik legsikeresebb játékát

 

https://leet.hu/xmas/

×