Ezen kívül már csak 3 hét van hátra.

Akárcsak az előző CS:GO Operationnél, úgy a Riptide-nál is heti szinten érkeznek majd a küldetések. Az első héten 10 csillagot farmolhattunk ki, ám az elkövetkezendő 15 hétben a maximális számuk 6 lesz. A felépítés is maradt nagyjából a régi, így szinte minden héten számíthatunk egy-egy Guardian feladatra, a többi pedig Casual, DM vagy Ranked kihívás lesz majd.

Nézzük is, hogy mi vár ránk a tizenharmadik héten!

Név Mód Feladat Jutalom Részletek
Short Match Competitive: Vertigo Nyerj 21 kört vagy 1 meccset ★ ★ ★
Continental Margin Guardian: Ravine Szerezz öléseket a botok fegyvereivel ★ ★
Abyssal Plain Deathmatch: Ancient Szerezz öléseket a Részletekben található helyeken Middle -> Bombsite A -> CT Start -> House -> Bombsite B -> Ruins -> T Start -> Main Hall -> Bombsite A (ismét!) -> Middle (ismét!)
Destructive Interference Danger Zone: Sirocco Helyezz el graffitit a Részletekben található helyeken Egy-egy ★ 3, 6, 9 lefújt graffitiért Arch West of Kasbah, Spiral staircase by Kasbah, Dome, Helipad circle at Base, Spray graffiti while on a barge at Floatilla, Spray graffiti inside Hotel Aurore in Town, Silo 3 at Tanks, Lighthouse Tower, Pier at Fishing

Az első héten a co-op mission kimaradt, könnyen lehet, hogy csak az utolsó heti küldetésben kapjuk meg azt. A közösség felemás érzelmekkel fogadta a kiszivárgott küldetéseket, sok játékos szerint a kicsit átalakított feladatrendszer több grindot kíván majd meg. Személyes véleményem szerint bőven vállalhatóak, főleg, hogy egy teljes hetünk van rájuk és akár csúsztathatjuk is őket.

https://leet.hu/samsung/

×