Egy friss szivárgásnak hála már az is kiderült, hogy pontosan hogyan működik majd a hógolyóval lövöldözős játékmód a Rainbow Six: Siege-ben.

Ahogy azt korábban már mi is megírtuk, a Rainbow Six: Siege idén év végén kicsit átalakul, ugyanis beköszönt a tél, jön a hó és lehet hógolyózni. Igen, ez azt jelenti, hogy a szivárgások szerint érkezik egy teljesen új limitált ideig tartó játékmód, egyedi szabályokkal, aminek célja a szórakozás. A korábban már többféleképpen kiszivárgott SnowBrawl játékmód pontos szabályait is megosztották most.

Így működik majd a SnowBrawl a Siege-ben.

 

A nemrég Redditen megjelent szivárgásnak köszönhetően már egy in-game kép alapján látható, hogy milyen szabályok szerint működik majd a játékmód.

Így kell játszani:

  • 5v5 felállás
  • 1 kör az egész meccs
  • 5 perces kör
  • Nincs Prep Phase
  • Van respawn

A játék tulajdonképpen egy Capture the Flag, ami azt jelenti, hogy a saját csapat zászlóját meg kell védeni, az ellenségét pedig ellopni. A csapat akkor nyer, ha sikeresen kimentett 5 ellenséges zászlót, vagy épp a mi csapatunknak van több, mielőtt lejár az idő. Ha ez egyenlő, vagyis döntetlen, akkor a következő százló elnyeréséig megy a meccs.

A játékosok kezében nem fegyver van, hanem egy hógolyóvető (Snowblast Launcher), és van egy speciális smoke gránát is. A pályán egyébként fel lehet szedni még cuccokat is, például HP-t, speed boostot, hógolyót a launcherbe stb.

Neked hogy tetszik a játékmód ötlete?

Ezt olvastad már?

Eddig bejön a TDM játékmód a Rainbow Six: Siege játékosoknak

 

 

https://leet.hu/xmas/

×