Úgy tűnik, hogy a tesztszerveren kipróbálható TDM játékmód a Rainbow Six: Siege fejlesztőinek egyik legjobb ötlete volt hosszú idő óta.

A napokban mi is beszámoltunk arról, hogy a Rainbow Six: Siege-ben nagy változások várhatók. A tesztszerver új részében ugyanis a fejlesztők már vizsgálják az új funkciókat, köztük az Attacker repick rendszert, valamint a bemelegítő játékmódot. Elérkezett a pont, hogy a Siege-ben is legyen Team Deathmatch.

A játékosok többségének eddig nagyon bejön a játékmód.

Kép: Leo Bianchi

Hogy is működik a TDM?

Keddtől a tesztszervereken már kipróbálható volt a Warm-Up playlist, ezen belül a Team Deathmatch mód. Nézzük is a legfontosabb információkat:

  • 5v5 mód
  • 5 perces időtartammal
  • Minden, tulajdonunkban lévő Operatort kiválaszthatunk, kivéve Blitz-et, Montagne-t és Clash-t, a Shieldjük miatt
  • A meccsek alatt nincs kommunikáció, sem csapattársakkal, sem a másik csapattal
  • Három mapon játszható a mód: Favela, Theme Park és Villa
  • Meccs közben is cserélhetjük az Operatorokat és loadoutunkat
  • A meccs alatt egyszerre több ember is választhatja ugyanazt az operátort.

A tesztszerveren van egy extra visszajelzési lehetőség, ahol a játékosok leírhatják a véleményüket az új móddal kapcsolatban. A funkció várhatóan február után kerül majd be a játékba, hiszen a fejlesztők állítása szerint a Six Invitational 2022 környékén akarnak új információkat elárulni a pontos dátummal kapcsolatban.

Mit gondolnak a játékosok?

New TDM is Fun!
byu/NoLimitLVG inRainbow6

Kedd óta természetesen sok játékosnál, illetve streamernél pörög a tesztszerver, és nagyon sokan vetették bele magukat a játékmódba. Bár a Siege világában kicsit szokatlan a TDM, különösen a respawn miatt, úgy tűnik, hogy a közösség nagyon élvezi a játékmódot.

„Imádom ezt a játékmódot, de úgy érzem, több pályát és spawn-kill védelmet kell alkalmazni. De eddig a TDM sokkal jobb casual szórakozás, mint a Quick Match” – írta valaki.

Persze vannak olyanok is, akik firtatják, hogy a TDM során van team kill, vagyis friendly fire.

„Nem ismerek még egy olyan fps játékot, ahol TDM-ben lehet tk-zni” – írta.

Valójában a TDM leginkább arra szolgál, hogy segítsen a komolyabb meccsek előtt kicsit belejönni a pontos célzásba, vagy éppen, hogy szokjuk a fegyverek használatát. Erre eddig a TH-n kívül nem igazán volt lehetőségünk, nem próbálhattuk ki a tudásunkat játékosok ellen. A TDM kiváló terep lehet a szórakozásra is, illetve arra, hogy gyakoroljunk.

Tdm is gonna be so fun with the shottys
byu/Emergency-Resident-8 inRainbow6

Te mit gondolsz?

Ezt olvastad már?

ATTACKER REPICK? – A Siege fejlesztők már készítik elő az új funkciót

 

https://leet.hu/samsung/

×