Már csak néhány óra, és elkezdődik a FIFA 22 2021-es évi legnagyobb csatája: összecsap a Tűz és a Jég, a VERSUS-ban!

Egy korábbi cikkünkben már említést tettünk az új eseményről, ugyanis egy teljesen szokatlan és új töltőképernyő érkezett a FIFA 22-be. A képen az egyik játékos német nemzetiségű és 92-es Pace értékkel rendelkezik, a másik 86-os Rating és 87 Defending érték tulajdonosa, míg a harmadik az Atletico Madrid játékosa és 89-es a Shooting értéke.

New Versus Loading Screen!
byu/AkashMS inEASportsFC

Kicsit mi is teóriáztunk és leírtunk néhány esetleges koncepciót is az Event-ről, hogy vajon mire is számíthatunk (ide kattintva érhető el). Ma pedig egy igen ütős kedvcsináló szöveg/leírás és egy kicsit bővebb töltőképernyő érkezett az este elrajtoló új Promo-hoz, a VERSUS-hoz. Ez egy rendhagyó és új esemény lesz, amivel – nagy valószínűséggel – elbúcsúzhatunk a korábbiakban már jól ismert és megkedvelt FUTMAS Event-től.

Az egész eseményt első ránézésre egy, a Trónok Harca c. sorozatra emlékeztető feeling jellemzi, a Tűz és Jég találkozása erre a legkonkrétabb példa. És a lényeg: hivatalossá vált az egyik játékos személye, aki már biztos, hogy részt vesz ezen a nagyszabásúnak mondható eseményen, és ő nem más, mint Christian Pulisic.

Az EA is belelendült az esemény hype-olásába, valamint fontos információkat is tartalmaz az a kedvcsináló leírás, ami a következőképpen hangzik:

Tűz a hasban vagy jég az erekben? Üdvözlünk a FUT Versus-ban a FIFA 22 Ultimate Team-ben, ahol a legnagyobb riválisok csapnak össze a pályán, hogy megnézzék, ki lesz a legjobb. Az ellentétes játékstílusoktól a világ labdarúgásának leghevesebb összecsapásaiig a FUT Versus a FIFA 22 Ultimate Team-ben egy különleges, korlátozott idejű tartalommal ünnepli a futball ellentétes erőit. Készen állsz, hogy játssz a tűzzel, vagy meg akarod törni a jeget? A FUT Versus csapat 11 játékosa a FUT 22-ben két ellentétes játékstílussal fog felsorakozni: Versus Fire és Versus Ice, amelyek minden FUT Versus játékosnak két egyedi, permanens frissítést és item design-t biztosítanak. A Versus Fire tárgyak december 13-án, hétfőn 18 óráig (UTC) szerepelnek az Ultimate Team csomagokban, ezután cserélődnek majd le, a megfelelő Versus Ice verzióra. Ki illik legjobban a stílusodhoz? A FUT Versus kampány során tematikus SBC-ket és Objective-eket is találhatsz a FUT 22-ben. Az ikonikus riválisoktól a derbi leszámolásokig ünnepeljük a futball múlt és jelen híres rivalizálását, amelyek a játékot olyanná teszik, amilyen. A rivalizálás most kezdődik a FUT Versus-szal a FIFA 22 Ultimate Team-ben!

Elég beszédes ez a szöveg, nem? Minden esetre, már tényleg csak néhány óra, és elstartol a FUT 22 VERSUS!

Ti várjátok már? Szerintetek kik vannak a töltőképernyőn?

Forrás: www.ea.com

Ezt olvastad már?

Mi lenne, ha… – Így nézne ki Francesco Totti Icon lapja a FIFA 22-ben

×