Az EA nem fukarkodik a korábbiaktól eltérő, új Promo-k behozatalával. Ezúttal is egy ilyen érkezik.

A szemfüles játékosok számára már nem lesz teljesen ismeretlen, ugyanis új Promo-t jelző töltőképernyő jelent meg. Ismét egy olyan esemény fog érkezni, amivel még nem találkoztunk.

New loading screen
byu/Piggy_18_ inEASportsFC

Számos különböző elmélet kering a FIFA közösségen belül. Az első az, hogy a rivális klubok játékosai lesznek egymással szemben Player Pick SBC formátumban, például Marcus Rashford 90-es verziója Gabriel Jesus 90-es verziójával szemben. A második elmélet szerint ez csak egy játékos lesz, de 5* gyenge láb vagy 5* képességek közül választhat. Ez lehetőséget adna a játékosoknak arra, hogy kiválaszthassanak egy maximális értékelést az általuk fontosabbnak tartott tulajdonságban. Nincs arra utaló jel, hogy bármilyen FUTMAS-szerű Daily SBC visszatérne ezzel a promócióval. Bár amíg nem kapunk hivatalos tájékoztatást az EA-tól, nem zárhatjuk ki teljesen.

Egyelőre nem tudni, hogy a Versus promóció közvetlenül helyettesíti-e a FUT Freeze-t, vagy a szokásos karácsonyi kiadással párhuzamosan fut majd. Azt viszont el kell mondanunk, hogy a kártya dizájnja szembeötlően hasonlít az elmúlt évek FUT Freeze kártyáihoz, jelezve, hogy lesz egy ünnepi színezete a promóciónak, ami nem sok jót jelent a Freeze visszatérésében reménykedőknek.

Az esemény hivatalos érkezése: december 10. Reméljük, hogy hamarosan több konkrét információ is napvilágot lát. Igaz, hogy péntekig még van egy kis idő, de úgy véljük, nem árt felkészülni! Ti mit gondoltok? Szerintetek mit takarhat az új Promo?

A hét legfontosabb FIFA hírét olvastad már?

Szalai Attila és Bernardo Silva – Ütős névsorral gurult be a TOTW 12

 

https://leet.hu/xmas/

×