Bizony sajnos előfordul, hogy bizonyos legendák valamilyen okból kifolyólag nem kaptak még Icon lapot a játékban. Mi most kicsit eljátszottunk a gondolattal.

Francesco Totti, vagy más néven „El Capitano” az olasz futball meghatározó alakjának számított aktív pályafutása alatt. 1992-től egészen 2017-es visszavonulásáig az AS Roma csapatának volt alapembere, majd az utolsó pályára lépését követően, 2018 és 2019 között a klub sportigazgatójaként tevékenykedett. Pályafutása során válogatottként és klubcsapatával összesen 786 alkalommal lépett pályára, ebből 307-szer gólt is szerzett. Utolsó mérkőzése 2017. május 28-án a Genoa ellen volt, az 54. percben állt be. Fiatal srácként érkezett, legendaként távozott.

A PES-ben már jó ideje jelen van Totti is, mint megszerezhető legenda és mindenki számára fura, hogy a FIFA-ban még nem kapott Icon lapot, sokan érthetetlennek is tartják, hogy ha már Del Piero, Baggio, Inzaghi, Vieri, Pirlo, Baresi szerepelnek, Totti-nak is ott KELL lennie. Ezzel kapcsolatban létrehoztak egy petíciót is, hogy hátha eljut az EA-ig a hangjuk azoknak a FIFA-val játszó drukkereknek, akik szeretnék a Farkasok legnagyobb vezérét mihamarabb a játékban látni. Ide kattintva érhető el az oldal, amin a petíciót kitöltve ki lehet állni az ügy mellett. Konkrét nyílt levelet is tartalmaz a felület, az EA-nek címezve, ami így hangzik:

Az elmúlt években különböző Icon-ok tündököltek a pályán a FIFA-ban, a bolygó legnépszerűbb futballjátékában. Francesco Totti-t, a valaha volt legjobb olasz játékost azonban még nem láthattuk Icon-ként. Ő Róma királya, az Aranyfiú. Egyszerűen fogalmazva, minden évben őrlődünk FIFA-ban, és csak FRANCESCO TOTTI-t akarjuk cserébe. Ha ez az ember a FIFA tagja lesz, az teljesen megváltoztatja a játékot. Pirlo, Del Piero, Baggio már a játékban vannak. Csak annyit kérünk, hogy az EA Sports FIFA adja hozzá a Királyt, a Roma dicsőségét, FRANCESCO TOTTI-t! Legyen az minden olasz, minden Romanista napja ezen a bolygón! Ha a FIFA-ban Francesco Totti-val, mint Icon játékossal játszanánk, az exponenciálisan jobbá tenné ezt a játékot és sokakat befolyásolna a FIFA-pontok megvásárlásában. Kérem a FIFA-t. Kérem az EA Sports-t. FRANCESCO TOTTI-T AKARJUK!

Ha egyszer eljutna ez az EA-hez és megtennék a szükséges lépéseket, akkor véleményünk szerint nagyon sok drukker álma válna valóra és az valóban nagyot szólna, az Ultimate Team-et illetően. Minden esetre, mi elhoztuk nektek Totti-nak, „El Capitano”-nak a potenciális Base Icon lapját, íme:

Ti mit gondoltok? Fog valaha Icon lapot kapni az olasz legenda? 

Ezt olvastad már?

Már tényleg közel van – Érkezik Di Stéfano a FIFA 22-be!

 

https://leet.hu/samsung/

×