Nem kis részt magyarok dolgoztak a Halo-sorozaton, ezért számunkra duplán várós a Microsoft és a Paramount adaptációja.

Nagyon reményteli várakozás övezi a Paramount+ streaming felületén hamarosan debütáló Halo-sorozatot, amihez kisebb csoda kell hogy tényleg, de úgy igazán jól süljön el. Az élőszereplős fősodorbeli Halo ötlete ugyanis már hosszú-hosszú évek óta terítéken volt, amelybe számos neves alkotó bicskája tört bele, mígnem valahogy eljutottak oda, hogy elkezdjék a viszontagságos forgatásokat.

Történt ugyanis egy koronavírus-járvány, ami nagyban visszavetette a munkálatokat, melyek nem mellesleg itt Magyarországon, Győrön és Budapesten zajlottak. De a Microsoft és végül a Paramount megvetették a lábukat, és végre valahára (magyar statisztákkal természetesen) befejezték a forgatásokat, és remélhetőleg 2022 első felében már tényleg láthatjuk, hogy a Halo-sorozat képes lesz-e megtörni a videojáték-adaptációkat sújtó átkot, avagy sem.

Az első kedvcsinálók és képek alapján bizakodóak lehettünk, de legalábbis megállapíthattuk, hogy a látvány nem lesz panasz, ezt pedig csak megerősíteni tudta a hajnalban a The Game Awards-on bemutatott első igazi előzetes. Ugyan nem itt láthatjuk először „IRL” Master Chief-et és a Mjolnir-páncélzatot, de ez az első nagyobb költségvetésű változata.

Hogy a történet koherens és szórakoztató lesz-e, azt nehéz ennyi alapján megmondani, mindenesetre a Halo világa és lore-ja bőven tartogat annyi alapanyagot, amiből bőven és bő nyállal fel lehet építeni egy több évados szériát.

 

Olyan gyönyörű screenshotok jöttek a STALKER 2-ből, hogy az agyad eldobod

 

https://leet.hu/xmas/

×