Ha hihetünk a szemünknek (és a fejlesztőknek), akkor megjelenésekor könnyen ez lehet a leggyönyörűbb FPS, ami valaha készült.

Már csak néhány hónapra vagyunk a kultikus FPS-sorozat, a S.T.A.L.K.E.R. folytatásának megjelenésétől, azt azonban még elég korai lenne kijelenteni, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl biztosan fel fog érni a nagynevű elődjeihez.

Azt azonban a korábban mutogatott in-game jelentetek és képek alapján már megállapíthattuk, hogy a látványra biztosan nem lesz panaszunk. Ezt nagyban garantálja, hogy a legújabb Unreal Engine-ben készül kifejezetten a legújabb generációs erőgépekre, így tulajdonképpen ez lehet az első olyan játék, aminek semmilyen téren nem kell majd visszafognia magát.

Erről pedig a legfrissebb, egyenesen a játékból származó screenshotok győznek meg minket a leginkább, melyeken a Zóna egészen gyönyörű, szó szerint letaglózó tájai esnek le a képernyőről. Ha pedig tényleg ilyen lesz a játék, akkor azt hiszem minden túlzás nélkül akaszthatjuk majd a nyakába a leggyönyörűbb FPS-nek járó aranyérmet. Hogy jó is lesz, azt majd 2022 április 28-án megmondjuk, addig viszont érdemes lesz PC-n és Xboxon is kipucolni neki minimum 180 GB-nyi helyet.

Meghalt a videojátékok történetének egyik legnagyobb hatású alakja, Masayuki Uemura

https://leet.hu/xmas/

×