Újabb versenyző nevezett be a legszürreálisabb ebay hirdetések versenyébe – de vajon túléli-e a szállítást?

Megszokhattuk már, hogy az internetes adok-veszek felületeken néhanapján felbukkan pár fura figura, akik egészen elborult cuccokat pakolnak fel sokszor teljesen irreális árakon.

Volt olyan, aki szó szerint az életét árulta az eBay-en, volt, aki a barátait, de adtak már el 9 millió forintért egy grillezett sajt darabot, ahogyan vették már meg 300 ezerért Justin Timberlake maradék reggelijét is. A sort pedig napokig lehetne még folytatni, ami a lényeg, hogy nem csak kínálat, de érthetetlen módon kereslet is van ezekre az abszurd cuccokra.

A különc listára a napokban egy új jelentkező is lett egyetlen szem chips személyében – szúrta ki a 24.hu, amit a brit tulajdonosa most alkalmi áron, 650 fontért, potom 280.000 forintért szeretne eladni. Az chips apropója amúgy annyi, hogy elvileg egy nagyon ritka fajta „gyári hibás” Pringles, aminek a teteje be van hajlítva. Külön jó hír, hogy 2023-ig fogyasztható.

Hogy el fog-e ennyi pénzért menni, azt nehéz lenne megjósolni, mindenesetre aki nem tudja kicsengetni a kért összeget, de minden álma egy ilyen darab chips, az részletfizetésben is megállapodhat a büszke tulajdonossal. Ha pedig egy nem volna elég, akkor van lehetőség duplázni is, ugyanis egy amerikai szerencsés nem egy, hanem rögtön kettő hibás Pringlest bocsátott eladásra, melyekért most csak 1,6 millió forintot kér.

Kép: 24.hu / eBay

A TOP 8 – Ezek a mobilok a legmenőbbek a magyarok körében

 

https://leet.hu/samsung/

×