Egy brazil tervezőcsapat olyan csodálatos egyedi PlayStation borításokat készít, amiket ki kellene állítani.

A Sony mindent megtesz annak érdekében, hogy rajtuk kívül senki, még véletlenül se készítsen egyedi fedlapokat a legújabb konzoljához, a PlayStation 5-höz, ha kell, akkor ügyvédek seregeit küldi azokra, akik mégis megpróbálkoznak vele.

Pedig a cserélhetősége miatt nemcsak adná magát a dolog, de szinte biztosan gyűlne köré egy népesebb kreatív tábor is, akik pillanatok alatt elárasztanák a piacot a szebbnél szebb egyedi borításokkal, ami még vonzóbbá tenné a gépet a játékosok számára. Legalábbis egészen sokan odavannak a személyre szabhatóságért, és páran nem feltétlenül elégednének meg az igénytelennek ható matricázgatással.

Főleg akkor, amikor olyan zseniális alkotók jelennek meg a szeren, mint amilyen a brazil Anderson e Débora csapata, akik olyan elképesztő borításokat villantanak, amitől minden valamirevaló játékosnak megered a nyáltermelése. A dizájnerek persze nem most kezdték a szakmát, hiszen az Instagram profiljuk alján láthatjuk, hogy már a PS4 konzolcsaládhoz is készítettek egyedi kinézeteket, a PS5-tel viszont mondhatni még csak mostanság kezdtek el foglalkozni.

Ez persze egyáltalán nem látszik a munkáikon, melyek egytől egyig teljes értékű műalkotásnak feleltethetőek meg. Vegyük például az egyik legfrissebbet, a God of War borítást. A művészcsapat nem csak átszínezte a PS5 cserélhető fedlapjait, hanem többek között felpakolták rá a görög félisten pajzsa fölé Kratos feleségének ikonikus fejszéjét, míg a Káosz pengéinek lánca csak úgy szolidan rálóg a játékképre, a másik oldalon pedig Mimir pislog a büszke PlayStation tulajra.

A csapatnak szerencsére nem ez az egyetlen munkája, a PS5-höz például már csináltak Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Valhalla és The Last of US Part II borításokat is, melyek nem kevésbé csodálatosak mint a fenti God of War-os – ezeket kivétel nélkül az Instagram-profiljukon lehet megcsodálni (érdemes a megjelölések fül alatt is nézelődni).

Remélhetőleg a Sony ügyvédei nem fognak rájuk szállni, ha pedig mégis, akkor azért, hogy szerződtessék őket, hogy a jövőbeli limitált kiadású csomagokat ők tervezhessék. Egy álom válna valóra.

Égeti a zsebed a pénz? – Tessék, itt egy tömör arany, PS5 100 millió forintért

 

https://leet.hu/xmas/

×