A Razer a napokban egy igen érdekes terméket mutatott be, aminek célja, hogy ne melegedjen túl a mobil a játékok közben.

Akik szeretik a PC-építést, valószínűleg tudják, hogy a megfelelő hűtés milyen fontos, nem beszélve az esztétikáról. Igen, itt az RGB-re gondolok, és a sok-sok különböző hűtőre, ventilátorra. Most a Razer a mobil gamerekre is gondolt, mivel egy mobilhűtőt dob piacra.

Elkészült a RAZER PHONE COOLER CHROMA.

Amint látható, a hűtő lényege, hogy a mobil hátlapjához csatlakoztatva eléri, hogy a készülék a heves játék, vagy egyéb alkalmazáshasználat közben ne melegedjen túl. A hűtő USB-csatlakozót kapott, tehát még a mobilról is működtethető, ami nem annyira szerencsés. Persze külső forrásból is kaphat áramot, ami úgy nem meríti a mobilt. A készülék persze RGB-s, mert az elmaradhatatlan.

Amint a fenti képen is látható, a mobilhűtő kétféle változatban kapható, az egyik egy mágneses megoldás (Apple MagSafe), a másik egy rögzítős változat. A hűtőért 60 dollárt kér a Razer, ami nagyjából 20 ezer forint. Te vennél ilyet?

Ezt olvastad már?

5 perc alatt meghal, aki befekszik ebbe a 3D nyomtatott eutanáziagépbe

 

https://leet.hu/samsung/

×