Úgy tűnik, hogy a Rainbow Six: Siege fejlesztői szép lassan behozzák az operátor újraválasztás lehetőségét a játék minden játékmódjába.

Bizonyára mindenki tudja, hogy a Siege-ben évadváltás előtt minden újdonságok ki lehet próbálni a tesztszerveren, mielőtt az az éles játékba kerül. A most indult Lab Test Server a Siege tesztszerver legújabb kiegészítése, ami lehetőséget kínál egyes funkciók kipróbálására, amelyeken még dolgoznak a fejlesztők. Így bepillantást nyerhetünk a fejlesztendő funkciók korai szakaszába. Néha ezek a funkciók még hónapokig vagy évekig nem kerülnek be a játékba, sőt néha kísérleti jellegűek, amelyeket át akarnak beszélni a közösséggel. Itt lehet tehát megnézni, hogy mi várható a jövőben. A napokban megjelent fejlesztői bemutatóban olvashattunk többet a bemelegítő játékmódokról,

de készül az Attacker Repick funkció is.

 

TÁMADÓ REPICK

A védőknek már most is elég nagy előnyük van sok szituációban a Siege-ben, köszönhetően a pont ismeretének és a támadásra való felkészülés miatt. Az támadók néha csak találgatni tudnak, hogy mire érdemes készülni, ezen segíthet az Attacker repick.

Ezzel a támadók tetszés szerint többször kiválaszthatják az operátort és spawn helyüket a Prep Phase ideje alatt. Ez azt jelenti, hogy a drónozás, a támadandó pont alapján gyorsan még van időnk támadó operátort választani. Ezzel jobb stratégia építhető fel.

Jelenleg tehát ezt tesztelik, ha pedig egyszer az éles szervereken is megjelenik, minden játékmódban jelen lesz. Tehát mostantól nem csak a védők, de a támadók is hasonlóan tudnak majd készülni a Pre Phase alatt. Természetesen ez még fejlesztés alatt áll, és a fejlesztők kíváncsiak a rajongók véleményére is.

A bemelegítő játékmódhoz hasonlóan ezt is a Y7S1-re tervezik, bár ugye ez azon is múlik, hogy a játékosok mit gondolnak róla. Neked hogy tetszik az ötlet?

Ezt olvastad már?

Keddtől kipróbálható a Rainbow Six Siege új, bemelegítő játékmódja

 

 

https://leet.hu/samsung/

×