Az ikonikus pályarész, Tilted Towers egyelőre a hótakaró alatt, fagyott állapotban várakozik a visszatérésre. A játékosok legnagyobb örömére.

Hatalmas átalakuláson megy keresztül az új szezon kapcsán a Fortnite map, ami rengeteg újításra ad lehetőséget a fejlesztők számára. A Chapter 3 mapját jelenleg hó borítja, és a fagyos felszín úgy tűnik komoly titkokat rejt maga alatt. Kiszúrták ugyanis, hogy a korábbi legendás helyszín, Tilted Towers helyén furcsa alakzatok jelentek meg. De ha ezeket az önmagukban semmit sem jelentő alakzatokat összevetjük a régi pályarész formáival, akkor már teljesen egyértelmű a helyzet:

Tilted Towers ott lapul a pálya alatt, egyes elemeit ugyanis már visszatették a fejlesztők.

 

Aki egy videós bizonyítéknak jobban örülne, nos ilyen is készült már:

 

Sőt, aki amiatt aggódott volna, hogy az új pálya eltűnik majd az olvadással együtt, szintén megnyugodhat. A fájlok között ugyanis már ott figyel a jelenlegi pálya hómentes változata is.

 

Vélhetően erre a hó nélküli változatra érkezik majd meg a jól ismert Tilted Towers, egy későbbi frissítés során. A játékosok persze már most izgatottak, hiszen mindig is ez a pályarész volt a legnagyobb csaták és akciók színtere. Alig várjuk, hogy visszatérjen, és újra mindenki oda ugorjon a meccs elején!

Az új Battle Pass részleteit láttad már?

Minden szint és jutalom – Ilyen lesz a Fortnite Chapter 3. Battle Pass

×