A lengyelek Fortnite oldala véletlenül idő előtt kiposztolta a Chapter 3 előzetesét, ami egyből fel is került a YouTube-ra.

Ahogy közeledik a Chapter 3 bemutató dátuma, úgy sokasodnak a felhők az Epic Games feje fölött. Pár napja még arra a picit szánalmas megoldásra is rászorultak, hogy könyörögjenek a leakereknek. A legnagyobb szivárogtatók, úgymint iFireMonkey, ShiinaBR, vagy éppen HypeX mind kaptak egy-egy üzenetet az EPic Games-től. Ebben a fejlesztők arra kérik őket, hogy ne spoilerezzék el a Chapter 3 újdonságait, hadd legyen meglepetés. És a leakerek be is tartották a kérést.

Erre a lengyelek hivatalos Fortnite oldala mit csinált? Idő előtt kiposztolta véletlen az egész bemutatót…

Ami pedig egyszer felkerül az internetre, azt már senki le nem vakarja onnan. Ezzel a videóval is ugyanez történt, szinte azonnal ment is fel a YouTube-ra.

SPOILER KÖVETKEZIK

Aki szeretné a bemutató valós dátumát megvárni, zárja be a cikket, hiszen számukra nincs itt semmi látnivaló. A többiekkel viszont kíváncsiskodjunk picit, és lássuk, mi vár ránk a Chapter 3 alatt! Van itt minden: új map, Battle Pass skinek és egyéb változások.

 

Bár a videó lengyelül szól, az újdonságok zöme azért így is jól értelmezhető. Brutális látványvilággal és rengeteg változással érkezik tehát a Chapter 3, erről kár lenne lemaradni!

×