Úgy tűnik, hogy egy Rainbow Six: Siege évadváltás sem lehet tökéletes. A játékosok most egy olyan hibára lettek figyelmesek, ami teljesen indokolatlan.

Tegnap délután végre elstartolt a Rainbow Six: Siege legújabb évada, az Operation High Calibre. A Y6S4-ben ismét új operátort, sok-sok UI változást, valamint mapreworköt is kaptunk. Hogy milyen is az új évad, azt ma a Leet szerkesztőség is kipróbálja, kövessetek minket élőben a Leet Youtube csatornáján, december 2-án délután 4-től. Közben persze az évad indulása nem lehet tökéletes, íme egy igen bosszantó új hiba.

Mozog a játékos, mégis inaktivitásért kidobja a játék a meccsből.

Az elmúlt órákban egy játékos a Redditen osztotta meg azt a videót, melyen jól látszik, hogy a játékos igencsak aktív a pályán. A rendszer azonban úgy érzékeli, hogy a játékos inaktív, ezért belátható időn belül el is távolítja őt a meccsből. A visszaszámlálás is szépen elkezdődik, és bár a játékos teszi a dolgát, az idő lejártával szépen ki is dobja a játék a meccsből. Mondanunk sem kell: inaktivitásért.

Got kicked for inactivity….. from Rainbow6

Persze régóta könyörgünk már azért, hogy a sokat töltő, vagy éppen AFK játékosokat jól kezelje a rendszer, de ez azért mégiscsak túlzás, nem? Főleg úgy, hogy most indul az ingyenes hétvége a játékban. Te is tapasztaltál ilyet az új évadban?

Ezt láttad már?

Ingyenes Rainbow Six Siege hétvégével ünnepel a Ubisoft

 

https://leet.hu/samsung/

×