A légi hadviselés új értelmet kap a Battlefield 2042-ben. JackFrags bemutatja, hogyan készíthetünk repülő tankot a játékban.

A Battlefield franchise egyik egyedisége abban rejlik, hogy a csaták során számtalan lehetőségünk adódik, hogy hogyan vegyünk részt a harcban. Nem csak gyalogosként van lehetőségünk többféleképpen játszani, de használhatunk földi és légi járműveket is. Az egyik ilyen a tank, amit most a levegőben is használni lehet. Persze nem hivatalosan, hiszen mindez ismét csak egy bődületes BF 2042 hiba, amit a játékosok kihasználtak.

Így lehet egy tankot a levegőbe juttatni.

Ahogy arra a Youtuber JackFrags és más streamerek rávilágítanak, repülő tankot nem is olyan nehéz készíteni. Kell egy VTOL Jet és természetesen egy tank. Az egyik módszer az, hogy a VTOL-t ferdén helyezik el a földön, és ráhajtanak a tankkal, majd felemelkednek. A másik módszer pedig, hogy lehívták a tankot, pont úgy, hogy az a VTOL tetejére érkezzen.

 

Maga a jármű valójában nem bizonyult annyira hatékonynak a levegőben, ráadásul igen nehéz így irányítani a repülőt. Ez tehát inkább egy szórakoztató elem most, mivel a Battlefield 2042 tele van ilyen és ehhez hasonló hibákkal. A játékosok a javításig talán jobban is teszik, ha csak nevetnek ezen. Kíváncsi vagyok, hogy ezt mikor veszik ki a játékból.

 

Ezt láttad már?

A végtelenbe és tovább! – Így repíthetjük át magunkat a fél pályán Battlefieldben

 

×