A megjelenéskori botrányos állapotot tekintve mondjuk borítékolható volt a halasztás.

A Rockstar az utóbbi napokban kifejezetten serényen szállította a tragikomikusan elsült felújított GTA-k javítását, sőt, a legutóbbi csomaggal nem kevesebb, mint 100 hibát sikeresen ki is gyomláltak. Köztük is a legkellemetlenebbeket, mint például a textúrákon látható elírásokat és helyesírási hibákat.

A munka azonban még nagyon nem ért a végéhez, hiszen bőséggel akad még min dolgozni, ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a lemezes kiadások megjelenését is ehhez mérten halasztották el. A hírt a stúdió a Twitter-profilján osztotta meg, amely szerint a PlayStation és Xbox verziók egy héttel az eredetileg kitűzött dátumnál később, december 17-én érkeznek. A Nintendo Switch-esre azonban már jóval többet kell várni, ami leghamarabb csak valamikor 2022 első felében fok a boltok polcaira kerülni.

A késés okairól nem osztottak meg információkat, bár igen valószínű, hogy csak akkor szeretnék fizikális formában is megkezdeni az értékesítést, amikor a definitívnek nevezett trilógiás kiadás már közel vállalható állapotban lesz. Ellenkező esetben félő, hogy jelentősen kevesebb fog fogyni belőlük. Ugyanakkor kérdéses, hogy a történtek alapján lesznek-e elegen olyanok, akik hajlandóak lesznek majd befizetni a dobozos változatra, amit valószínűleg változatlanul teljes áron fognak kínálni.

Új világ jön a Twitchen – Egy AI fogja páros lábbal kijjebb rugdosni a trollokat

 

Új világ jön a Twitchen – Egy AI fogja páros lábbal kijjebb rugdosni a trollokat

 

×