Egy Forza Horizon 5 játékost tette miatt 8 ezer éves – jól olvasod – eltiltást kapott a játékból. Egyelőre nem lehet tudni, hogy feloldható-e.

Friss hírek szerint igen különös eltiltást kapott egy gamer nemrégiben. Az illetőt a Forza Horizon 5-ből tiltották ki, méghozzá 8 ezer évre. Jogos lehet a kérdés, hogy mi olyat tett, amivel ilyen súlyos büntetést érdemel? Nos, a játékos olyan egyedi autófestést készített magának a játékba, amit nem néztek jó szemmel.

Az autón Észak-Korea vezetőjének, Kim Dzsongunnak az arca látható a KFC logó mellett.

A járműfestésből több változat is készült, melyekre még a #sendnukes felirat is felkerült. Bármennyire is gondolhatja bárki, hogy egyébként alapvetően jól néz ki így az autó, várható volt, hogy a fejlesztők nem hagyják bent sokáig. A játékban egyébként nagyon sokan élnek azzal a lehetőséggel, hogy az autót, karaktert igen alapos módon alakítják át a saját ízlés szerint.

„Úgy tűnik, hogy a Turn 10 Studios nem szereti az efféle vicceket. A tiltás előtt még figyelmeztetés sem érkezett” – panaszkodott a Redditen, aki közzétette a hírt. Ott azt írta: „egy baráton 8 ezer éves tiltást kapott.” Persze mind tudjuk, hogy mit jelent ez „a haverommal történt” duma.

Más játékosok, akik hasonlóan vitatott autófestéseket készítettek, szintén eltiltást kaptak, szóval a dolog nem meglepő. Azonban a 8 ezer év valóban egy kicsit erős. Ez azt jelenti, hogy ha a ban öröklődik, akkor a család további 8 generációja sem játszhat majd a játékkal. Micsoda örökséget hagyott hátra az illető családjának….

Ezt láttad már?

Kéne, mi? – Íme a Microsoft Aknakeresős karácsonyi pulcsija

 

×