A Warzone is egy FPS játék, ahol a játékosok egy szerepkörbe sorolhatók. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen szerepet töltesz be, most megteheted.

Az FPS játékokban álltalában vannak szerepkörök, amik jellemzik a játékstílusodat. Te vagy a csapatod kijelölt vadásza, aki szereti becserkészni az emberek? Vagy te vagy a csapat alapja, aki biztonságban tartja a csapatot, és gondoskodik a taktikáról?

Ha kíváncsi vagy a saját szerepedre vagy a csapattársaidra, akkor a Warzone gondoskodik erről. A Call of Duty csapata összeállított egy új oldalt, amely elmerül a játékosok összes statisztikáiban, és személyre szabott jelentésekkel áll elő.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1462843330203635724

 

A Maraudertől és a Slayertől a Sidekickig és a Saviorig körülbelül 16 különböző szerepet fed le. Ha szeretnéd tudni, hogy melyik kategóriába tartozol, akkor olvass tovább.

A jelentés elkészítése nagyon egyszerű, csak az alábbi lépéseket kell követned:

Dőlj hátra, várd meg, amíg átválogatják a statisztikáidat, és élvezd a személyre szabott jelentést.

Ha olyan vagy, mint a játékosok többsége, valószínűleg a „Túlélő” szerepkártyát fogod megkapni. Úgy tűnik, hogy a legtöbb grindelő ezt kapja, beleértve az olyan YouTubereket is, mint JGOD.

De számos különböző opció létezik, így sosem lehetsz biztos benne, hogy mit fogsz kapni. Persze, ha megkapod az áhított „Slayer” kártyát, az meggyőző tűzerőt jelent, amikor a csapattársaid arra kérnek, hogy lassabban játssz.

Elméletileg, összesen 16 különböző szerepkör létezik: Slayer, Sharpshooter, Gunner, Fighter, Arms Dealer, Airstriker, High-Roller, Eagle Eyes, Tank, Survivor, Marauder, Sidekick, Savior, Reviver, Hustler és Protector.

De úgy tűnik, hogy szinte minden játékostípusnak van szerepe. Ki tudja, talán a csapatodnak is hasznára válik, ha pontosan tudod, hogy az egyes osztagtársak miben a legjobbak.

Te melyik szerepet kaptad?

Pénztárcabarát felhozatal – Ezek az Intel processzorok érkezhetnek jövő év elején

forrás: Dexerto

×