A népszerű stream, MuTeX új csapattársat keres miután a duótársa cserben hagyta az egyik legnagyobb Warzone verseny előtt.

A novemberi World Series of Warzone versenyen 75 duó mérkőzött meg egymással egy privát lobby-ban, ahol 300.000 dollár, az az közel 97 millió forint volt a tét. A csúcsot megkoronázva mind a 150 játékos játszhatott egy 100.000 dolláros (32.5 millió forint) Solo-meccset.

Amíg azonban a többi duó bemelegített és felkészült a játékra, MuTeX kétségbeesetten próbálta elérni a csapattársát, Blazt.

Végül egy órával Blazt, és barátnője hívogatása után MuTeX kénytelen volt egyedül játszani az első meccset. Ezután talált egy, a szervezők által jóváhagyott helyettesítőt a következő meccsekre.

Így MuTeX már arra kényszerült, hogy az első meccset szólóban játssza, egy csapat tehetséges duókkal teli lobbiban. Ezután talált egy új duót, akivel végigjátszhatta a verseny 300.000 dolláros részének hátralévő részét.

Nem meglepő módon MuTeX és új partnere között nem volt meg a kémia ahhoz, hogy legyőzzék a tapasztalt csapatokkal teli lobbit. Valamikor a verseny közepén Blazt végre felébredt a… 15 órás álmából, de már túl késő volt.

Ezt követően MuTeX Twitteren bejelentette, hogy Blazt és ő külön utakon fognak járni.

MuTeX egy egyszerű közleményt tett közzé a közösségi médiában: „Új duót keresek, akivel versenyezhetek a következő Warzone-versenyeken”.

Sokan sajnálták a helyzetet. Egy streamer kolléga, Holly pedig rámutatott, hogy az emberek nem veszik észre, milyen nehéz az alvásidőbeosztás, ha az embernek gyereke van. Blazt babája 2021 júliusában született, de ő azt állította, hogy a babának „semmi köze ehhez”.

Ehelyett kifejtette, hogy azért nem állított be ébresztőt, mert nem gondolta, hogy 15 órát fog egyben aludni.

Te is lecserélnéd a duó partnered, ha ilyen mennyiségű pénzről lenne szó?

Ezzel magyarázkodik a pedofil botrányba keveredett youtuber, az iRon Channel

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/forrás: Dexerto

×