Egy játékos szerint hatalmas probléma, hogy egyes játékosok a team killt találják megoldásnak mindenre, ami nem is jogos.

Az utóbbi időben a játék közben figyelve egyre többször ütköztem bele egy bizonyos problémába a Rainbow Six: Siege kapcsán. Persze azt hittem a dologgal egyedül vagyok, de a Reddit posztokból kiderült, hogy a dolog a közösségben egyre gyakoribb. Néha előfordul, hogy merő véletlenségből, vagy a csapattárs hibájából az ember fia meglő egy csapattársat. Ez lehet azért, mert valaki üldözi a drónt, vagy éppen a random csapattárs jön be váratlanul az ember elé. A kis hit után azonban cserébe megöl minket az illető.

Ezért megy el a legtöbb ember kedve a Quick játékmódtól.

A quick játékmódban ugyanis jóval kisebb a tét, mint a Rankeden, így a játékosok sokkal könnyebben lépnek ki, vagy ölnek meg csapattársat, pusztán véletlenségből. Az alábbi példa csak egy a sok közül, amiért ez a játékos nem szeretne többet Quick játékmódot menni.

This is why don’t play casual anymore. from Rainbow6

Egy másik poszt arra is rávilágít, hogy a közösség szép lassan megöli a játékot, illetve a játékélményt.

„Rengeteg a smurf, a csaló, a DDoS támadó. Nem élvezem a rankedet … a játék néha lehetetlennek tűnik. Van még valaki más is, aki úgy érzi, hogy kiégett?”

the community is killing this game. from Rainbow6

Valóban: néha a játék igen érdekes dolgokat produkál, ami miatt úgy érezhetjük, hogy elmegy a kedvünk tőle. Ám a játékélmény javításán maguk a játékosok is tudnak segíteni. Személyes tapasztalatom szerint viszont a random játékosok számára inkább a toxikus viselkedés a szórakoztató, főleg akkor, ha kiderül, hogy magyar vagyok. Akkor aztán elszabadul a pokol.

Te is találkoztál már olyan esettel a játékban, ami miatt úgy érezted, hogy végleg abbahagyod a játékot?

Azért szerintem a hógolyós eseményt még várd meg, mert az még lehet jó.

Karácsonyi skinek és külön LTM – Ilyen lesz a hógolyóval lövöldözős R6S SnowBrawl

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×