Ma este 19:00-kor megérkezett a mindenki által már nagyon várt TOTW 9. Lássuk, kikkel is állunk szemben!

Svájci órát megszégyenítő pontossággal érkezett meg ezúttal is a legújabb gárda, az elmúlt hét legeredményesebbnek tartott játékosaival. Az előzetes találgatások bizonyos része beigazolódott, viszont nagyrészt inkább eltérő eredmény született.

A jóslatok szerint, többek között összeállt volna egy Lewandowski – Mbappé – Reus – Kane szupernégyes, kíséretükben egy kiemelkedően gyors jobb szélső, Ismaila Sarr személyében, valamint szerepet kapott volna a Premier League egyik remek kapusa, Emiliano Martinez is, aki az Argentína – Uruguay 1:0-ra végződött meccsen győzelembe védte a válogatottat. A kispadra jósolták az ifjú magyar titánt, Szoboszlai Dominikot, aki a San Marino elleni duplájával lőhette be magát a heti Best of-ba.

No, de most jöjjön a jelen, íme a Team of the Week 9!

Ahogy említettük, nyomokban azért tartalmaz egyezést, viszont a legjobban várt Reus, valamint Lewandowski nem került be a csapatba, nem értjük mi sem az okát, hogy miért maradtak ki. Lucas Paquetá helyett, a középpályán például a svájci nemzetiségű csapattársa, Xherdan Shaqiri került a Team-be. De ez csak néhány apró példa, hogy miért is volt fordulatos ez a TOTW.

A lényeg, hogy ismét van miért örülnünk, hiszen újra van magyar vonatkozás a Hét legjobbjai között, hiszen bekerült a csapatba az október havi Legjobb Bundesliga-Újoncnak is megválasztott

Szoboszlai Dominik!

Reméljük, hogy hasonlóan szép sikerekkel fog még minket megörvendeztetni az ifjú titán, valamint kíváncsian várjuk, hogy muzsikálnak majd az IF lapok mérkőzés közben, hiszen a TOTW 9 játékosai már nyithatók!

Nektek már sikerült valakit megszerezni?

MÓKAKVÍZ: Kitalálod a videójáték-karaktereket a túltolt magyar fordítás alapján?

 

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×