A fejlesztők nem túl sok újdonsággal leptek meg minket.

Ahogy arra számítani lehetett, kedd délután az NA és LATAM régiók megkapták a Valorant 3.10-es frissítését. Európában délelőtt 9 óra környékén éledeznek majd a szerverek. A legnagyobb fejlesztés Chamber, az új ügynök, ám pár apróság is érkezett vele együtt az éles szerverekre. A fejlesztők kijavították végre azt a hibát is, ami miatt 128 FPS felett input/network delay jelentkezett a játékosoknál.

Nézzük is az újdonságokat!

 

Chamber képességei:

  • Trademark (C): Chamber lerak egy kis csapdát, mely pásztázza a környezetét ellenségek után kutatva. Ha egy ellenfél beleszalad a csapdába, akkor az visszaszámol, majd lelassítja a környezetekben lévő játékosokat.
  • Rendez-vous (E): Két teleportot helyezhetünk el a földön, ha “aktiváljuk/közel megyünk az egyikhez”, akkor a másik végpontba dob át minket a játék. Ezeket akár fel is szedhetjük és áthelyezhetjük máshová meccs közben.
  • Headhunter (Q): Egy pisztolyt kapunk a kezünkbe, mely természetesen ADS képeséggel is rendelkezik majd.
  • Tour de force (X, ulti): Gyakorlatilag egy mesterlövészpuska, mely egy találattal megöli az ellenfeleinket. Egy-egy ölés után a Trademark képességhez hasonló lassító effekt kerül a lelőtt ellenfél köré.

 

Ahogy arra számítani lehetett a PBE fájlok alapján, megérkezett a Magepunk 2.0-ás skincsomag is, mely Operator, Ares, Sheriff skinek mellett egy meglehetősen egyedi melee kinézet is tartalmaz.

Megérkezett a kompetitív five-stack lehetősége is. Ahogy korábban említettük, ha öten vágtok neki a kompetitív módnak, akkor a szerezhető/elveszíthető RR csökkeni fog, illetve a queue time is megnőhet. Szélsőséges esetben, D3 és felette akár 90%-os csökkenést is tapasztalhatunk majd.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×