Chamber is megérkezett a tesztszerverekre.

Ezen a héten várhatjuk a Valorant 3.10-es frissítését. Nem is lenne nagyon izgalmas ez a verziószám így az Episode 3 Act 3 megjelenése után két héttel, ha a fejlesztők nem tolták volna el az új ügynök, Chamber megjelentetését. A PBE szerverekre már múlt héten felkerült az előzetes verzió, melyet az amerikai játékosok próbálhatnak csak ki egyelőre. Az európai játékosok számára még nem hozott létre tesztszervert a Riot Games, reméljük hamarosan erre is sor kerül.

Az új ügynök mellett is találtak érdekességeket leaker barátaink, nézzük is, hogy mik ezek!

Valorant kupák 

Már több frissítéssel ezelőtt találtak olyan utalásokat a fájlokban, melyek alapján érkezhetnek az in-game, akár pénzes tournamentek is. Tovább erősíti a fenti tweet ezt, a jelek alapján telefonos megerősítésre is szükségünk lesz a részvételhez.

Kozmetikai tárgyak

 

A PBE szervereken nem feltétlenül szokás teljes mértékben leleplezni az érkező kozmetikai tárgyakat, ám pár infómorzsa ezekkel kapcsolatban is beesett. A fenti Tweetben Chamber feloldható, saját Classic skinjét láthatjuk. A jelek alapján pedig a Magepunk szett második adagja is érkezhet, egy Operatorral a főszerepben.

Várjátok már Chamber érkezését?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×