Ismét a közösségre bízzák a döntést.

Kedden érkezik meg a Fortnite v18.40-es frissítése, mely biztosan a szezon utolsó update-ja lesz. A Staging szerverek alapján a 19.00 és 19.01 lesz majd a következő, ám jó kérdés, hogy miként fogjuk nevezni ezeket. Rengeteg leaker utalást tett arra, hogy Season 9 helyett Chapter 3 Season 1-et takarja a 19.00-ás verziószám, mely nem is lenne annyira meglepő lépés az Epic Games-től. Erre a pontos választ csak november utolsó napjaiban tudhatjuk meg, bár a 18.40-es buildben is elrejthetnek már utalásokat a fejlesztők.

Egy azonban biztos, kedden szavaznunk kell két fegyver visszatéréséről!

 

Ahogy látható két egymástól merőben eltérő választási lehetőségünk van. Az egyik fegyver, a játék talán legszórakoztatóbb pisztolya, a Flintlock. Rengeteg trickshot-válogatás köthető a tárgy nevéhez az Interneten, sokan szeretik, jól balanszolt tárgy.

A Proximity Launcher már egy fokkal megosztóbb történet, hiszen a játékosok nem igazán csípik a robbantással operáló eszközöket. Proximity launcher esetében, ahogy a neve is mutatja, a rakéták egy kis segítséget is kapnak a célbajuttatáshoz. Ha tippelnünk kellene, akkor a Flintlock fog hatalmas főlénnyel győzni, de sosem szabad lebecsülni a másik tábort sem. Hamarosan kiderül!

×