A Warzone YouTuber JGOD azt mondja, félő, hogy a Vanguard bloom rendszere bekerül a Warzone-ba, amint az integráció megtörténik.

Az elmúlt években a Call of Dutyban volt egy kiszámítható visszarúgás-rendszer a fegyverekhez. Ahogy a neve is mutatja, a fegyverek visszarúgása a tartozékoktól függetlenül kiszámítható mintázat szerint alakul, ami megkönnyíti a fegyverek elsajátítását.

A Vanguardban a dolgok csak egy kicsit változtak. A játékosok felfedezték, hogy a fegyveren lévő csatolmányoktól függően néhány lövés véletlenszerű irányba fog elszállni.

 

Ez máris elég sok játékost bosszantott a multiplayerben, és néhányan változtatásokat követeltek. JGOD esetében azonban aggályai vannak amiatt, hogy a bloom funkció átkerülhet a Warzone-ba, és ott is hatással lehet a dolgokra.

A Warzone statisztikaguru számos kulcsfontosságú problémát emelt ki a Vanguard multiplayer jelenlegi állapotával kapcsolatban – főként a bugkora és más, a játékosoknak fejfájást okozó malőrökre, köztük a bloomra összpontosítva.

 

„Előfordulhat, hogy a lövésed a helyén van, és hirtelen a golyó oda megy, ahova akar, és nem feltétlenül oda, ahova céloztál, ami csak csökkenti a képességbeli különbséget” – mondta az új mechanikáról, rámutatva, hogy a játékosoknak a jövőben tisztában kell lenniük vele.

„Ez egy randomizált tényezőt ad egy amúgy is alacsony képességkülönbségű játékhoz. Kicsit tartok attól, hogy ezt ténylegesen hozzáadják a motorral együtt, amint a Vanguard integrálódik a Pacificbe” – tette hozzá JGOD.

Ahogy a YouTuber megjegyzi, a Flinch mechanikának is van néhány problémája a Vanguardban, különösen azzal, hogy mennyire befolyásolja a célzást – a célkeresztet az égbe dobja, és lehetetlenné teszi a tűzharcokat. A kettő együtt hatalmas fejfájást okozhat a Warzone játékosoknak, bár meg kell várnunk, hogy a fejlesztők a decemberi integráció előtt változtatnak-e rajta. Ezek a változtatások befolyásolhatják a Warzone-t ahogy eddig ismertük.

Meg is cáfolták

A múlt héten írtunk egy velős összefoglalót arról, hogy a fejlesztők hogyan integrálják a Vanguard fegyvereket a Warzone-ba. Itt pontosan leírták, hogy tisztában vannak azzal, hogy ami a Vanguard multiban működik, az nem működik majd a Warzone-ban.

Ami jó a Vanguard multijában, nem biztos, hogy jó a Warzone-ban. Ennek eredményeként a fejlesztőcsapatoknak konkrét módosításokat kell végrehajtaniuk.

„A [Vanguard] fegyverek nagyobb visszarúgással rendelkeznek, mint a korábbi CoD játékokban. Ez nem feltétlenül így lesz majd a Warzone-ban” – magyarázta egy fejlesztő. A fegyvereket tehát kis módosítással hozzák át, hasonlóan ahogy a Modern Warfare, vagy épp a Cold War esetében.

CoD Vanguard exkluzív: Így hangolják az új fegyvereket a Warzone-hoz

 

JGOD talán nem olvasta ezeket a híreket, így talán az aggodalma alaptalan. Szívből reméljük, hogy tényleg így van, és minden rendben lesz.

Mit gondoltok az integrációról?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×