A Ubisoft fennállásának 35. évfordulója alkalmából a cég most ajándékba ad három játékot is, a három Assassin’s Creed Chroniclest.

Ritka alkalom, amikor egyszerre három Ubisoft játékot is ingyen behúzhatunk, a mostani ajánlat pedig azért is érdekes, mert mindezt most az Assassin’s Creed univerzumán belül kapjuk. Az Assassin’s Creed Chronicles: Trilogy most ingyen elérhető egy limitált ideig, azonban sajnos csak PC-re.

A gyűjtemény Kínában, Indiában és Oroszországban játszódik.

 

A Climax Studios által fejlesztett akció, lopakodós és falramászós játék a megszokottól ellentétben 2.5 D-s élményt kínál a játékosoknak és az AC rajongóknak. Bár a játékok közül több volt már ingyenes, most a teljes kollekciót kapjuk meg.

Az Assassin’s Creed Chronicles: China 1546-ban játszódik, amiben Shao Jun, Ezio Auditore által kiképzett kínai orrgyilkos történetét meséli el. Az Assassin’s Creed Chronicles: India 1841-be viszi a játékosokat Arbaaz Mir történetét játszhatjuk végig. Végül az Assassin’s Creed Chronicles: Russia 1918-ban játszódik, és Nikolai Orelov érkezik főszereplőként.

Hol lehet behúzni?

Az ajánlatot a Ubisoft oldalán találod, IDE KATTINTVA. Ne feledd, hogy az ajánlat csak PC-re érvényes, a Ubisoft Connect alkalmazásban.

Mettől meddig tudom megszerezni?

Az ajánlat november 9-től november 12. 11:00 óráig érvényes.

Íme a minimális gépigény a játékokhoz:

  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1 vagy Windows 8 vagy Windows 8.1 (32/64bit versions)
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz vagy AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
  • Memória: 2 GB RAM
  • Videokártya: nVidia GeForce GTS450 vagy AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
  • DirectX: Version 10

A játékok egyébként összesen 30 dollárt érnek, szóval megéri behúzni! Hajrá!

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×