Remek meccsekkel startolt a Major rájátszása, ahol a G2 és a Heroic személyében az első két elődöntős csapat is meglett.

Éppen tíz napja indult útjára a PGL Major Stockholm 2021, ahol a csütörtöki játéknapon elstartolt a rájátszás, mégpedig az első két negyeddöntővel. A magyar nyelven a Leet Esport csatornáján követhető eseményen a Heroic és a G2 Esports örülhetett, míg a NIP és a Virtus.pro búcsút intett a versenynek.

Csütörtöki eredmények

  • Heroic 2-1 Virtus.pro
  • G2 Esports 2-0 NIP

A Heroic vs Virtus.pro összecsapás három szoros pályát és a dánok győzelmét hozta. A Heroic előbb 16:10-re nyert Mirage-on, majd Jame-ék 16:13-mal egyenlítettek Ancient-ön, végül pedig Inferno következett, ahol 16:12-re győzött cadiaN és csapata.

Ugyan a második mérkőzésen csak két pályát láttunk, de izgalmakból így sem szenvedtünk hiányt, óriási megmozdulások tarkították a G2 vs NIP rangadót. NiKo-ék előbb Infernón, majd pedig Mirage-on 16:11-re nyertek, ezzel ők is ott lesznek a szombati elődöntőben.

A nap legszebb jelenetei

 

 

 

 

 

 

 

Pénteki menetrend

  • 16:30 – Gambit vs FURIA
  • ~20:00 – Natus Vincere vs Vitality

A tegnapiakat követően, ma két újabb negyeddöntőt láthatunk majd, így a nap végére teljessé válik a szombati elődöntők párosítása. A formátum szokás szerint BO3, kezdés a felvezető műsorral 15:30-kor!

Nyereményjáték

Ne felejtsétek, a PGL Major Stockholm során számtalan értékes jutalmat lehet majd megkaparintani, így érdemes gyűjteni a pontokat, vegyetek részt a nyereményjátékokon és a legfontosabb, hogy élvezzétek a közvetítést! Találkozunk 15:30-kor, sok szeretettel várunk mindenkit!

×