A jelenlegi metában sem kell szégyenkezniük.

A Modern Warfare időkben nem igazán tudott egyik Burst/Tactical Rifle sem beszivárogni a metába, bármit is csináltak a fejlesztők a fegyverekkel. Egyszerűen a sima AR-ek és SMG-k kenterbe verték az akkori felhozatalt, így butaság lett volna mást választani. Aztán a Cold War egy kicsit enyhített ezen, az AUG és M16 képében bizony már a TOP5-ben is megmutatta magát ez a kategória, ám a fejlesztők általi gyengítéseknek hála hamar eldobták őket a Warzone játékosok.

Lehet hiba volt, hiszen jelen állapotukban is a bőven használható kategóriába esnek!

A fegyverek statisztikáival rengeteget foglalkozó TrueGameData világított rá néhány érdekes tényre a Burst Rifle-ökkel kapcsolatban, sok esetben gyorsabban tudnak ölni, mint a manapság „menő” AR és SMG fegyverek.

Az EM2 már a WZranked ötödik helyét ostromolja, pedig TrueGameData adatai alapján az AUG és az M16 is gyorsabban öl, ha fejlövésekről beszélünk. Említésre kerül az FR 5.56 is, ám az AUG és M16 nagy előnyökkel rendelkezik vele szemben is. Az AUG konzisztensebb, míg az M16-nál az extra nyak/neck sebzés dönthet a kérdésről. Ha a Match Grade barrelt is figyelembe vesszük, akkor a CARV lehet az igazi befutó, hiszen gyorsabb TTK értékkel rendelkezik, mint a sokak által favorizált OTs 9 SMG. Nagyobb távoknál már nem biztos, hogy annyira jó választás, de közepes távolságokig érdemes a kezünkben tartani. Ezek alapján TGD az AUG és CARV mellett rakta le a voksát, sajnálja is, hogy a játékosok ilyen hamar lemondtak róluk a nerfek után.

Két loadoutot is összeállított a fegyverekhez, nézzük is ezeket!

AUG

 

  • Muzzle: Agency Silencer
  • Barrel: 17″ Titanium
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Foregrip
  • Magazine: 45 Rnd Drum

A fenti összeállítást inkább nagyobb távolságokra ajánlja, ezek alapján lett összeállítva a kiegészítők listája. Ne aggódjatok, a CARV loadout ennek ellentétje, egy igazi mid-range összeálítás lesz.

CARV

  • Muzzle: Silencer
  • Barrel: 23.6″ Match Grade
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Foregrip
  • Magazine: 45 Rnd Drum

A CARV összeállítást egyszerűen csak agresszív, mid-range loadoutnak keresztelte el, ennek megfelelő kiegészítőkkel lett felturbózva. Mindenképp érdemes esélyt adni a fenti két loadoutnak, főleg ha a játékstílusod is jobban passzol ezekhez. Az adatokat tekintve is bőven megállják a helyüket a Season 6 metafegyverei mellett is, így emiatt sem kell aggódnod.

Jó próbálgatást!

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×