Ha órák helyett otthon ment a teamezés a srácokkal, akkor van egy jó hírünk. Most az Óbudai Egyetemen esportot tanulhatsz, így nem kell már lógni az óráról.

A kétkredites esport-tantárgy keretein belül a diákok a félév első felében a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzőinek jóvoltából CS:GO és LoL edzéseken vehetett részt több mint 40 hallgató. A félév második felében a magyar esport legjelentősebb személyeitől hallgathat meg panelbeszélgetéseket a téma iránt érdeklődő. Az beszélgetések élőben az Óbudai Egyetem Bécsi úti campusán kerülnek megrendezésre, míg aki nem tud személyesen részt venni, a

LeetEsport, illetve a LeetPlus csatornákon követheti élőben a beszélgetést.

Az első előadáson a múlt és a jelen nagy Counter-Strike csillagai találkoztak, hiszen a diákok Gabesson, Kodiak és Torzsi részvételével vitatták meg a esportban rejlő karrier lehetőségeket.

Ha te is szeretnél bekapcsolódni a beszélgetésbe, vagy élőben találkozni kedvenceiddel, azt minden csütörtökön 14:15-től teheted meg. A héten az Esport szerepéről a szórakoztatóiparban lesz szó, amiről nem más fog nektek beszélni mint Oroberto, Gács Bence és Ránki Dániel.

https://leet.hu/shop/halloween/

×