Lehet, hogy a QBZ nem az első fegyver, amelyre gondolnál, amikor SMG loadoutot választasz, de jó fegyver lehet belőle, főleg ha Aydan beállítását használod.

Talán a QBZ az egyik legalulértékeltebb fegyver a Warzone-ban, de ez nem jelenti azt, hogy ezt a fegyvert figyelmen kívül kell hagyni. Ez már csak azért is igaz, mert Aydan nemrégiben bemutatta, hogy

a QBZ milyen halálos fegyver tud lenni egy SMG-stílusú loadouttal.

Aki kicsit már belefáradt a népszerű OTs 9 és MAC-10 SMG-k használatába, vagy csak kevésbé népszerű fegyvereket szeretne használni, az Aydan QBZ loadout tökéletes választás. Az alábbi tartozékokkal felszerelve a QBZ gyorsan képes elintézni az ellenfeleket.

Aydan QBZ Warzone loadoutja:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Stock: Raider Stock
  • Magazine: 45 Rnd Drum
  • Rear Grip: Serpent Wrap

Aydan QBZ loadoutja a fegyver mobilitásának maximalizálására van felépítve, így hihetetlenül gyors a közeli harcokban. Csakúgy, mint a legtöbb Black Ops Cold War SMG loadout, Aydan is az Agency Suppressort és a Tiger Team Spotlightot használta.

Az Agency Suppressor növeli a fegyver effektív sebzési hatótávját, a töltény sebességét, a visszarúgás kezelését, és tompítja a QBZ lövéseinek hangját. Ehhez még hozzájön a Tiger Team Spotlight, amely növeli a mozgási sebességet, így kiválóan felveheti a versenyt az SMG loadoutokkal. Íme mindennek a valós eredménye:

 

Te kipróbálod majd ezt a QBZ loadoutot?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×