Az Axxial Gaming a 2021-es világbajnokság végső összecsapásának idején összehívja a közösséget egy közös döntőnézésre, meghívott vendégekkel.

Eljött a 2021-es világbajnokság végső összecsapásának ideje, amit most hátra dőlve nézhetsz a barátaiddal a Gamerlandben. Az Axxial Gaming ugyanis téged is vár november 6-án 13:00-tól. A döntőt ráadásul két különleges vendég társaságában élvezheted, hiszen itt lesz Adam Kiss Ak és Paresz. Lesz tombola, kvíz, és

ha cosplayben jössz, meghívnak egy kis popcorna is.

 

Jegyek elővételben kaphatók az Axxial Gaming oldalán.

Foglalás esetén helyszínen kell majd kifizetned a jegyárat, ha pedig online megvásárolod a jegyed, azzal természetesen már lefoglaltad a helyed, így nem kell még egyszer külön foglalnod. Minden jegyről számlát és emailban jegyet is kapsz. Semmiképp se nyomtasd ki, telefonról le fogjuk olvasni.

Jegyek:

  • Normál jegy 2500 forint (összesen 150 darab darab elérhető)
  • A VIP jegy 10.000 forint – Tartalmaz egy darab Adam Kiss Ak “mindig megéri “pólót, amelyet az általad megszabott színben és méretben a helyszínre szállítunk. A VIP jegy ezen kívül automatikusan tartalmaz egy darab tombolát. A jelenlegi szabályok szerint nem kell oltási igazolvány, mivel mindenkinek ülőhelyet biztosítunk. Mielőtt VIP jegyet vennél írj, hogy van-e póló a méretedben. [email protected] (csak november 4-ig vásárolható).

A helyszínen lehetőség van tombola vásárlásra, ahol nyerhetsz gamer egeret, lolos termékeket. A szünetekben természetesen hextech csomagokért és skinekért kvíz is lesz.

Kövesd az Axxial Gaming instagram oldalát! Most jegyeket is nyerhetsz! https://www.instagram.com/axxialgaming/

Pontos helyszín:

  • Budapest Szentendrei út 89-95. 2. ép. 4. lház. I. em, 1033

Ha elakadtál a vásárlással, vagy csak kérdésed lenne: axxialgaming.hu, illetve [email protected] címre is várják a kérdéseiteket.

×