Nála debütál az új SMG is.

Az elmúlt napokban a Rainbow Six Siege fejlesztői már több információt is elárultak az érkező szezonnal kapcsolatban. A Y6S4 a High Calibre nevet viseli majd és egy új fegyverrel is bővíti a játék amúgy is elég bőséges repertoárját. Ez várhatóan egy SMG fegyver lesz majd, így a darálást kedvelő játékosok örülhetnek majd.

Kiszivároghatott az érkező Operator teljes loadoutja is!

Kedden délután a Rainbow Six Siege leakekkel kapcsolatos fiókokon kezdett keringeni egy kép, mely állítólag egy augusztusi playtestből származik. Nézzük is a loadoutot!

A Thorn nevet már gyakorlatilag hónapok óta ismerjük, így ez nem okoz túl nagy meglepetést, ahogy az sem, hogy egy „2 speed” védekező karakterről beszélhetünk.

Primary fegyverek:

  • M870
  • P90
  • A frissen leleplezett UZK50GI névre hallgató SMG fegyver. Várhatóan 37-es alapsebzéssel, 22-es tárkapacitással érkezik majd a szerverekre.

Secondary:

  • C75 Auto
  • 1911 TACOPS

A Razorbloom névre keresztelt Operator gadgetről már korábban írtunk, a leakek alapján elérhető információkat gyűjtöttük össze egy bejegyzésben. Jövő héten nagy eséllyel megtörténhet a hivatalos, in-game leleplezés is, addig érdemes pletyka szinten kezelni a fenti adatokat.

Mit szóltok a felhozatalhoz?

×