Nagyon úgy tűnik, hogy amíg várunk a következő nagy GTA-ra, addig a Rockstar már csak azért sem hagy minket unatkozni.

A francia nyelvű, de az esetek túlnyomó többségében valós belsős információkkal rendelkező Rockstar Magazine Youtube-csatorna videósa, Chris az elmúlt napokban több egészen érdekes információt osztott meg a nézőivel a következő Grand Thef Auto, illetve egy még bejelentetlen projekt kapcsán.

Ez utóbbi tulajdonképpen a Red Dead Redemption 11 évvel ezelőtt megjelent első részének felújítása. Chris szerint ugyanis a Rockstar már dolgozik a legendás vadnyugati toposzának vérfrissített kiadásán, amit nagyjából hasonlóan kell elképzelni, mint amilyen a néhány nap múlva megjelenő GTA: The Trilogy – The Definitive Edition is lesz.

Vagyis a Red Dead Redemption Remastered nem csak egy 4K-ra skálázott, textúra-cserélt játék lesz, hanem szinte tejes grafikai megújulással készül PC-re és konzolokra.

Pont emiatt nem is érdemes a közeljövőben számítani rá, de még a bejelentését sem mostanára datálják. Egyelőre ugyanis a feljavított GTA trilógia, illetve az autólopós játék ötödik etapjának következő generációs frissítése a prioritás. Majd ha ezekkel megvannak fekszenek rá jobban John Marston tragikus kalandjára.

Sokak számára ez a GTA 6 készülte miatt sem örömhír, hiszen jogosan merülhet fel a vád, miszerint ezzel csak erőforrásokat vesznek el az agyonvárt játék fejlesztésétől. Nos, az aggodalom jogos lehet, sőt, a legutóbbi belsős pletykák alapján még az is lehet, hogy pont ezekkel a remasterelt kiadásokkal húzzák – és töltik ki – azt időt, míg a következő nagy dobás sínre nem kerül.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×