A keddi tartalomfrissítés egy újabb speciális lapot hozott. Kevin-Prince Boateng 2013-2014-es Bajnokok ligájra góljára emlékezünk.

A mai Bajnokok Ligája csoportkörre jöjjön egy kis múlt idézés. A játék első Moments lapját Kevin-Prince Boateng kapta, aki a 2013-14-es kiírásban rúgott egy csodálatos gólt a Barcelonának.

 

A lap megszerzéséhez egy 82-es IF lappal és egy 84-es csapat kell. Az ára így 45 ezer környékén mozog attól függően, hogy épp milyenek a lapok árai. A kártya amúgy elég jópofának néz ki. Magas shooting mellé, erős passz jobb fajta dribbling, védekezés és fizikum is társul. Egész jó box to box középpályást faraghatunk belőle, de természetesen engine-nel egy még egy erősebb támadó középpályás is lehet belőle. A lap hátránya talán a medium/medium work rate, de szerintem ezen túl tehetjük magunkat. Traitjei se rosszak, szóval ha keresünk egy nem hétköznapi lapot, akkor szerintem egész jó kártyát kapunk Boateng személyében.

Mit ajánlok? Ha szereted a változatosságot, vagy régebben szeretted Kevin-Prince Boateng játékát, akkor egy kis nosztalgiázásra szerintem bőven megéri kiszedni. Valószínűleg nem lesz hosszú életű a klubodban, de ha nem tudod Nkunku Rulebreaker lapját megengedni magadnak, akkor ez is egy teljesen korrekt választás.

boateng

A kártya jövő hét keddig kiváltható, szóval van még idő a gondolkodásra.

Te megcsinálod Boateng lapját?

×