A tavalyi évben Kostic összesen négy speciális lapot kapott az év során. Az EA úgy néz ki, idén megakarja dönteni a rekordot és Kostic is kapott egy RTTK kártyát.

A mai esti tartalom egy újabb játékos SBC. Ezúttal nem a múltból, hanem a jelenből kaptunk játékost. A mai nap Filip Kostic csatlakozott az RTTK lapok sorába.

A laphoz egy 82-es és egy 83-as csapat kell, ahol a 82-es keretbe egy IF játékos is szükséges. Emiatt rögtön egy 10-sel megugrik az árcédula így összesen nagyjából 36 ezer zsetont kell az asztalra letennünk érte. A lap amúgy nem rossz, ha csak a statokat nézzük. Jó gyorsaság, szolid lövés, jó dribbling, jó passzok és terhelhető is.

DE! A játékos 3-as trükkmozdulat mellett 2-es WF-et kapott. Ez a játékos nagyon egyszintű, így tényleg csak a régi bevált elfutok a szélen és beadom mozdulatra képes, vagy befutok a védők mögé és balossal megküldöm. Sok opciót nem kínál a játékos, így nagyon kreatívak se tudunk vele lenni. Mivel Kostic jelenleg első csapatával, így várható, hogy ez a lap fejlődik, de egy 88-as foddert sokkal olcsóbban megvásárolsz, mint ez a kártya.

Mit ajánlok? Ha nem csak futkorászol a szélen és beadod, akkor ez a játékos nem fog sokat lendíteni a csapatodon. Jók a statok, de mélyebb szinten már nem ad semmit.

Te megcsinálod Kostic lapját?

×