A Halo Infinite megjelenésével érkezik a hivatalos Halo szappan is, a játék 20. évfordulójának alkalmából. Sajnos nem lehet mindenhol kapni.

A szappangyártó Dr. Squatch nevű cég segít abban, hogy ez a játékhoz köthető különleges termék, a Spartan Scrub szappan létrejöhessen, és valamilyen szinten kapható legyen. A cél az, hogy az életben is készen álljunk a nagy kihívásokra, csakúgy mint a játékban.

A Halo szappan a játék történetéből ismert gyógynövényekből készült, hogy a harcok során megviselt bőrt kisimulttá tegye.

„Egyedülálló hámlasztó és bőrnyugtató összetevői a Halo univerzumból származnak, köztük a Sevenbark Root, a Little John’s és a Bishop’s Wort. Az aromát ezüstzsályával, yuzuval és cédrusfával egészítették ki, színét pedig Spartan’s Mjolnir zöld armor inspirálta” – olvasható a hivatalos leírásban.

A vállalat szerint a valóságban a szappan természetes olajokból és fenntartható forrásból származó összetevőkből készül. A Dr. Squatch előfizetői október 29-től 6 dollárért, míg mindenki más november 1-től 8 dollárért veheti meg a szappant a hivatalos oldalról. Egyelőre nem lehet tudni, hogy szállítanak-e Magyarországra.

A Halo Infinite december 8-án jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re. A Microsoft november 15-én egy 20. évfordulós élő adást tart, hogy megünnepelje az Xbox és a Halo két évtizedét.

Neked kéne a szappan?

×