Az új rendszernek köszönhetően, már nem csak TOTW vagy MOTM lappal, hanem győzelemmel is fejlődhetnek az OTW kártyák. Lássuk, hogy állnak a játékosok.

A FIFA 22 OTW lapjai már nem csak a megszokott TOTW és MOTM lapokkal, hanem egy egyszeri bónusszal a Wins to Watch funkcióval fejlődhetnek. A legtöbb csapat már túl van a három fordulón és a hétközi mérkőzésekkel, már a jövő hétre meglehetnek az upgradek. Lássuk kik állnak közel az új kártyához.

A hibátlanok

Mindössze három csapatnak sikerült megőriznie a hibátlan teljesítményét az OTW lapok megjelenése óta. A Chelsea a hétvégén begyűjtötte a harmadik győzelmét, így mindössze kettő kell nekik a maradék hét meccsből, hogy Lukaku és Saúl fejlődjön. Sajnos a belga rövid időre, de kidőlt, így egy időre csak így lesz lehetősége speciális lapot szerezni. Saúl ezzel szemben nem kap sok játékpercet, szóval lehet, hogy a szezon egyetlen upgradejét kapja meg ezzel. A másik hibátlan együttes az AC Milan. Tomori csapata kedden is pályára lép és ha a hétközi mellett a Roma ellen is nyerni tud a gárda, akkor megszerzi az ötödik győzelmét, amivel pedig aktiválja a Wins To Watch Bónuszt. Malen csak hétvégén lép pályára, de Haaland sérülésével ő lett az elsődleges csatár, így mindenki reménykedik benne, hogy lassan megtalálja a góllövő cipőjét.

Közel a cél

A hibátlanok mellett természetesen két győzelemmel rendelkezőket is ki kell emelnünk. Spanyolországban és Olaszországban is lesz bajnoki forduló, így a Juventus, a Sevilla, Real Madrid. és a Betis is elérheti a hétvégére a negyedik mérföldkövet. A Liverpool, City és a Bayern játékosai egyelőre két győzelmen állnak, és hétvégére még csak a harmadik jöhet össze, ezért rájuk inkább jövőhéten lesz érdemes figyelni. Kivéve azokra, akik esélyesek a TOTW lapra. Alaba gólt, míg Upamecano gólpasszokat szerzett, így sokan várják őket az eheti TOTW-be. A hét csapatával részletesebben holnap foglalkozom.

Neked melyik OTW lap van meg?

×