Két új sárkány érkezik a LoL 12. szezonjában. Most nézzük meg az egyik legérdekesebbet, a Hextech Dragont, ami rendhagyó módon „változtatja” meg a térképet.

A League 12. szezonja már nagyon közel van, és a játékosok máris tesztelik a következő szezon változásait a PBE szervereken.

Az egyik legfigyelemreméltóbb újítás az új Hextech sárkány, amely a Hextech sárkánylélekkel izgalmas buffokat és kreatív terepváltozásokat hoz a Summoner’s Riftbe.

Hextech sárkány és lélek buff

Az új Hextech sárkány megölése 5 Ability Haste-et és 5%-os támadási sebességet biztosít a játékosoknak. Az a csapat, amelyik megszerzi a Lelket, egy állandó buffot kap, amely láncvillámot ad az automatikus támadásaikhoz, – ez sebzést okoz és lelassít akár négy közeli ellenséget is. Ez a láncvillám hasonló, mint anno a Statikk Shiv.

Hexgate funkció

Mint minden Dragon Soul a League-ben, a Hextech is új „saját változást” hoz az Idézők Szurdokába. A térképen portálok jelennek majd meg Hexgate becenévvel, amelyek egyik helyről a másikra teleportálnak, összesen hat pár jelenik meg az egész térképen.

Egy másodperc után a játékosok egyik helyszínről a másikra teleportálódnak. Ha a játékos CC-t kap vagy bármilyen sérülést szenved, a teleportálás megszakad.

Ha a hősök a Hexgate-ben teleportálnak, nem lehet őket célba venni. A játékosok azt is kiválaszthatják, hogy pontosan hol landolnak majd a kapu túloldalán, miközben megérkeznek.

Hexgate helyszínek

A hat pár Hexgate mindig pontosan ugyanazon a helyen jelenik majd meg a térképen.

Minden bázisról két pár portál fog spawnolni, közvetlenül a bázis kapuján túlra, a kezdeti terep felett. Ezek a portálok csak egy irányba mennek, ami a játékos bázisával szemben van, ez a minimapon fel van tüntetve, hogy tisztázzuk a zavart, hogy melyik irányba mennek.

Egy másik portálpár a kék oldali kék buffnál és közvetlenül a Baron Nashor gödör mögött fog spawnolni, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mindkét irányba teleportáljanak.

Az utolsó pár portál a sárkány gödör mögött és a piros oldali csapatok kék buffja mögött spawnol. Ez is képes teleportálni a játékosokat mindkét irányba (ahogy a minimapon is látható).

A hexkapuk egy izgalmas új funkciót jelentenek a Summoner’s Riftben, és lehetővé teszik a rajongók számára, hogy minden eddiginél gyorsabban játszhassanak térképeken átívelő játékokat.

Nektek tetszik az új Hextech sárkány?

×