Nem egy Warzone játékos fejtette már ki a véleményét a játék jelen helyzetéről, illetve arról is, hogy a SBMM nem működik megfelelően.

A Warzone lassan két éves lesz, de a SBMM a játék megjelenése óta egy olyan téma, ami megosztja a játékosokat. Sokan úgy gondolják, hogy felesleges a Call of Duty bármelyik címébe a képesség alapú meccskeresés. Viszont vannak olyanok is, akik szerint a jobb játékosoknak egymás ellen kellene játszaniuk.

Elméletileg most is egy ilyen rendszer van a játékban, viszont nagyon sokszor észrevehető, hogy a jobb képességű játékosok olyan meccsekbe kerülnek, ahol a lobby átlagos K/D aránya az 1 alatt van.

Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik még tanulják a játékot, vagy esetleg nincs elég idejük, hogy megtanulják a Call of Duty összes trükkjét, olyan körökbe kerülnek, ahol nem tudnak érvényesülni.

Ez teljesen megöli a szórakozás lehetőségét a casual játékosok számára.

Nem mindenki tud napi több órát játszani, vagy egyszerűen már nincs is hozzá kedve, mivel esélyük sincs a játékok során amikor éppen leülnének egy picit pötyögni.

Tehát ezek szerint a Warzone egyáltalán nem való az „átlagos” játékosoknak? Vagy tényleg állítani kéne a SBMM-en?

Úgy gondolom, hogy egy játék akkor jó, ha mindenki jól tudja érezni magát.

Szerintem nagyon jót tenne a játéknak, ha a játékok során mindenki a saját skillje alapján kapná az ellenfeleket. Természetesen ez a célja a jelenlegi rendszernek is, de amint az látható és ahogy említettük, abszolút nem úgy működik, ahogy kellene – és ráadásként vannak, akik ezt a rendszert megkerülik egy VPN segítségével.

Szóval inkább több idő legyen a meccskeresés, de egy szorosabb játszmát kapjanak a „jobb” játékosok.

Illetve, ha nem akarnak finomítani a SBMM működésén, akkor most már tényleg ideje lenne a rangsorolt módnak – amiről már nem egy streamer kifejtette a véleményét, – mint pl Dr Disrespect, vagy Nickmercs. Több kisebb szivárgás is volt ennek a tervezéséről, de nem tudni, hogy valóban jöhet-e  a Vanguard integrálásával.

A kérdés, hogy te is így érzel néha, vagy szerinted veled egyenértékű ellenfeleket kapsz a játékaid során?

SuperSurvey.com

borítókép: Drift0r 

×