A fejlesztők szeretnének tisztelettel adózni az elhunyt profi játékos és caster előtt, így valamilyen módon beépítik őt a játékba.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, tragikus körülmények között, autóbalesetben elhunyt Michael “KiXSTAr” Stockley, a Rainbow Six: Siege közösség egyik legismertebb alakja. Michael még 2016-ban profi Rainbow Six Siege játékosként mutatta be tudását a Team Orbit csapatában. Akkor 19 éves volt. Még ugyanebben az évben váltott és hamar ez egyik legkedveltebb Siege kommentátor lett. Stockley-nek jelentős követőtábora volt a Twitchen is: 443 000 követővel.

A fejlesztők valamilyen módon találnak helyet neki a játékban.

Az ismert caster halála után a Redditen sorra jelentek meg a javaslatok arra vonatkozóan, hogy a rajongók szeretnék viszont látni KiXSTArt a játékban. Voltak, akik a róla készült képet helyezték volna el egy-egy pálya falán, mások új operátor képében látnák viszont. Az utóbbi napokban a KiXSTAr charmot is egyre többen szerették volna megszerezni, KiXSTAr Twitch csatornájára való feliratkozással. Ezzel némi probléma volt, mert nem mindig adta meg a rendszer, de a fejlesztők elvileg ezt is javították. Továbbá bejelentették, hogy valamilyen módon KiXSTAr helyet kap a játékban.

 

A fejlesztők a Twitteren azt írták: látták, hogy a rajongók az elmúlt hetekben milyen sok ötlettel álltak elő, és készülnek is valamilyen megemlékezéssel a játékban, de erről még nem árultak el semmit. Amikor biztos lesz, tájékoztatnak róla. Ezen kívül kijavították a technikai hibát, ami miatt nem kapták meg a játékosok a KiXSTAr charmot.

Te milyen módon látnád szívesen KiXSTArt a játékban?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×