Sok fura Warzone győzelmet láthattunk már korábban, ám ezek közül mindig az a legviccesebb, amikor valaki kill nélkül nyeri meg a meccset.

Az elmúlt években több esetben láttunk már bravúros Warzone megmozdulásokat, legyen az egy különleges kill vagy win. Amellett persze, hogy néha szenvedni kell a csalókkal, előfordul, hogy valaki tisztességes módon nyűgöz le minket. Ez történt most is, amikor egy facebook streamer

egyetlen kill nélkül aratott Warzone győzelmet.

Ráadásul ellentétben a bosszantó stim glitch kihasználókkal, ezt trükkök és csalás nélkül tette. ChadWick egyedülálló teljesítménye nem sokkal később terjedni kezdett az interneten, így elkerülhetetlen volt, hogy mi is bemutassuk nektek. Ahogy az alábbi videóban is látszik, a stratégiája során nagy szerepet játszik a Red Door rendszer és a fontos tárgyak megszerzése, mint gázálarc, páncéltáska, stim és self-revive kit.

A módszer lényege tulajdonképpen a rejtőzködés volt, illetve az, hogy elkerülje a harcot, miközben mindenki más szépen lassan meghalt. Nézd meg, hogyan lehet ügyesen, kill nélkül győzni.

Solo duo no kill win from CODWarzone

Természetesen a művelet nem sikerült elsőre: 88 próbálkozás kellett hozzá. A videó sokak tetszését elnyerte, szóval ha másért nem is, a poén miatt érdemes megnézni.

„Nem tetszik ez a taktika, de gratulálok a videóhoz” – írta valaki.

Neked hogy tetszik ChadWick győzelme?

×